26.11.2008, 18:10:53
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
|
|
[COLOR=black] [SIZE=3]
Citat:
În prealabil postat de vasinec
Nici o data nu am spus ca ceva este OBLIGATORIU. Iarasi spuneti minciuni. Aratati-mi, va rog, unde am spus ca este obligatorie tinerea sambetei sau altceva. La noi, nimic nu este obligatoriu. Omul invata si alege. Libertatea de a alege este un principiu divin.
|
[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=3] [/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]Nu mai veni cu baliverne sect[/COLOR][COLOR=black]ărești [/COLOR][COLOR=black]domnule vasinec/mariann. De fiecare dată când ati intrat pe acest forum fie sub numele de vasinec, fie sub numele de mariann ai început cu tertipul adeventistiștilor. Adică: Mai sunt obligatorii cele 10 porunci?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black] [SIZE=3]De obicei ți se răspundea Da. Apoi întrebarea firească a sectanților sâmbetiști:[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black] [SIZE=3]Dar ziua a șaptea de ce nu o țineți? Și de aici începea tromboneala.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black] [SIZE=3]La fel de parșivă a fost și “argumentația” dvs cu interdicția de a mânca carne de porc, dând citatul cu sf Petru din Noul Testament, citat doar parțial și multe multe altele.[/SIZE][/COLOR]