Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
[SIZE=3][COLOR=black]Nu mai veni cu baliverne sect[/COLOR][COLOR=black]ărești [/COLOR][COLOR=black]domnule vasinec/mariann. De fiecare dată când ati intrat pe acest forum fie sub numele de vasinec, fie sub numele de mariann ai început cu tertipul adeventistiștilor. Adică: Mai sunt obligatorii cele 10 porunci?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][SIZE=3]De obicei ți se răspundea Da. Apoi întrebarea firească a sectanților sâmbetiști:[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=3]Dar ziua a șaptea de ce nu o țineți? Și de aici începea tromboneala.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=3]La fel de parșivă a fost și “argumentația” dvs cu interdicția de a mânca carne de porc, dând citatul cu sf Petru din Noul Testament, citat doar parțial și multe multe altele.[/SIZE][/COLOR]
|
Aratati-mi, va rog, unde am intrebat eu daca mai sunt OBLIGATORII, cele zece porunci. Poate am intrebat daca mai sunt VALABILE. Este o mare diferenta. Repet: NIMIC NU ESTE OBLIGATORIU. Poate pentru dvs. Aveti ceva din stilul unui dictator.
Dati in intregme citatul cu sf. Petru din Noul Testament. Eu sugerez sa dati chiar tot capitolul 10 din Faptele Apostolilor. Sa vedem ce intelegeti.