Subiect: Curiozitate...
View Single Post
Vechi 26.11.2008, 23:17:44
podolski_2's Avatar
podolski_2 podolski_2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.10.2008
Locație: ”Oamenii te iarta daca faci crime. Dar nu te iarta daca esti fericit”
Religia: Ortodox
Implicit

Da, nu ai categorisit dar ti-ai manifestat clar nemultumirea fata de crestini care zic ca iubesc pe Dumnezeu si totusi nu iubesc natura.Adica ai dat de inteles ca cei care nu iubesc natura de fapt nu iubesc pe Dumnezeu.

Trebuie sa iti amintesc ca Bisericile, spitalele si toate institurile sau cladirile ce schimb in bine viata omului se construiesc prin "ingroparea naturii" cu ciment si caramizi.

Ai zis ca nu e vb de aceasta (desi mi se pare ca te absolvi de vina - oameni de stiinta sunt categorici- natura e omorata si de cele enumerate de mine)

Atunci despre ce este vorba?
E cumva vreun baron defrisator al padurilor patriei pe forum?
Sau e vreun director a vreunui combinat logat pe forum?
Sau e vreunul pe forum care obisnuieste sa tortureze animale?
Si atunci de ce acuzi crestini ca nu au o atitudine adecvata fata de natura?

Uite tragedia baiatul orfan care cere sa moara. Cati alti orfani sunt in aceiasi situatie ca el? Acolo trebuie sa intervina crestini, ca acolo le-a dat Hristos porunca sa intervina, nu in salvarea planetei. (planeta este pusa la intrebuintarea noastra).

Natura este spre intrebuintarea oamenilor, ca sa traiasca, sa se bucure de ea, sa faca ce vor in niste limite normale.
Si nu cred ca e cineva de pe forum care sa depaseasca acele limite.
Daca e zi-mi cine? Defrisez eu paduri? Sau construiesc combinate chimice?
Si atunci?
Ce actiune a mea te deranjeaza in protectia naturii?

Uite ce ai zis tu:
Pentru creatia lui Dumnezeu,care cuprinde si fauna,flora si Terra in general,care este din ce in ce mai distrusa si batjocorita de OM,se preocupa cineva din cei care spun ca il iubesc pe Dumnezeu?

In ce consta aceasta preocupare? Fii mai clara. Adica cum sa ne preocupe ca eu chiar nu inteleg? Ca de defrisat nu defrisam noi paduri. Si atunci, cum sa ne preocupe?
Ce anume sa facem ? Vino cu solutii clare raportate la vietile noastre.

Stii de fapt ce nu inteleg oamenii? Ca natura nu sufera pentru ca e poluata ci pentru ca pacatuim si fugim de Dumnezeu. Daia sufera.
  • Daca de frica nu folosesti harul preotiei si predai armele cu care trebuie sa lupti, atunci treci in randul mirenilor si lasa locul aceluia care poate lupta si apara turma lui Hristos. (cuvant impotriva preotilor care nu savarsesc Moliftele Sf. Vasile cel Mare)
Reply With Quote