View Single Post
Vechi 27.11.2008, 13:43:52
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
domnule GEO, frumos vorbeshti despre parintele vostru, dar daca CLD, va vrea in Raiul Noului Ierusalim, mai aproape, ca sa venitzi sub obladuirea Lui ca totzi ortodocshii sa fim una, in creshele Lui, asta inseamna ca deshi va lauda pe voi peste poate, totushi stie Domnul de ce va cheama... eu doar banui ca pana la urma fie va rupetzi de Biserica fie de Dumnezeu fie de lucrarea cea adevarata a vremurilor din urma, fie pana la urma ajungetzi intr-adevar o secta, caci fara Pastorul Cel Bun, oile se risipesc, findca in loc sa fie oi cereshti devin oi pamanteshti care se molipsesc dela cele necredincioase shi rele... "ca omul necredincios shi rau este o boala grea, nu te uita la el fiul meu" ne spune CLD... deci nu degeaba va cheama, dar va shi lauda...
Fratele meu, este parerea pesonala a fratiei tale, dar atat timp ca fratia ta nu ai citit TOT ce am scris - toate postarile, se vede ca esti cam "dezimformat" de realitate! Dar, daca parerea fratiei tale este ca s-ar putea sa ajungem secta, este in mintea ta, si nu a Bisericii, caci Ucenicii Ierarhi "Visarionisti" au grija sa ne tinem de turma lui Hristos, si tot nu vom cadea!!! Iar daca vrei sa faci ca sa "asmutesti cainii" asupra noastra, poti sa o faci cu toata puterea, ca o faci in zadar, avem tot ce ne trebuie ca sa STAM BINE, SA STAM CU FRICA, LUAND AMINTE!!!

PS: "[COLOR=#003399]Doamne, Împãrate, dãruieste-mi ca sã-mi vad greselile mele si sã nu osândesc pe fratele meu"!!!![/COLOR]
Reply With Quote