View Single Post
Vechi 27.11.2008, 14:17:56
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de praxis Vezi mesajul
Acum am incheiat prietenia mea cu dansa, pe cale diplomatica, si sper sa stie si ea sa fie discreta si diplomatica, precum si eu am fost fata de dansa. Oricum, stiu ca ceea ce am discutat pana acum cu ea pe mess, o sa ajunga la urechile altora, care se foloseste si de ea precum a incercat sa se foloseasca si de mine, sau ma insel in privinta asta. Problema este ca nu prea a fost discretie 100% in conversatiile noastre, mai ales ca ceea ce sicutam cu ea la telefon, mai devreme s-au mai tarziu au aparut intr-un articol, foarte injositor la adresa mea.
Sa inteleg de aici ca nu e vorba de eleve in ultimul an de liceu, care dupa postare isi iau geanta de scoala si merg la ore?!? Sau de studenti, sau viitori calugari...
Nu stiam ca unii se ascund in asa masura in spatele nick-name-ului, dandu-se drept cine nu sunt. Si cati nu or mai fi la fel... imi este sila sa reflectez asupra acestui gand.
In ochii lor, cei care sunt realmente preocupati de credinta, par probabil niste naivi, care isi asternaici gandurile, bune de exploatat la o adica...
Acum imi aduc aminte de topicul lui C.tin, in care ne spunea de persoane interesate de amanunte din viata lui. Toate se leaga.
Am impresia ca acest virtual "s-a nascut" murdar.
Fratilor, voua chiar nu va pasa de mantuirea voastra?!?
Doamne, apara-ne si ne pazeste!
Reply With Quote