View Single Post
Vechi 27.11.2008, 14:26:17
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
eu nu vreau sa zic nimic ci ca Domnul va lauda shi va cheama sa fim totzi una in creshele sale creshtin ortodoxe... deci shtie EL mai bine de ce o face... pana nu e prea tarziu

n-am citit din lene, deci ma iarta... dar nu va acuza nimeni... ca unii asha au impresia ca acuzand ei inshishi devin vrednici... ca acuzatorul se presupune ca el nu face ceea ce acuza pe altul, dar a aratat domnul cat de vrednici erau cei ce o acuzau pe cea prinsa in adulter... totzi desfranasera cu ea... shi ca atare au lasat pietrele shi au fugit de la fatza Lui... iar Domnul n-a acuzat pe pacatoshi, ca a venit ca sa-i mantuiasca shi nu ca sa-i piarda... asha ca i-a dat drumul, vazand frica ei de Dumnezeu shi i-a spus ca daca va mai pacatui s-ar putea sa i se intample mai rau... shi ce putea oare sa i se intample mai rau unei adusa in fatza tuturor spre ucidere cu pietre? deci este ceva mai rau... ce i s-ar fi putut intampla... Doamne fereshte.
Fratele meu, eu nici nu scuz nici acuz, ci apar!!! Imi apar "mama" pe care multi o vorbesc de rau, fiind inteleasa gresit de unii, si lamuresc acele neintelegeri! Atat!!! Apologiez cu argumente bine inchegate, nu din "auzite"!
Rupti de Biserica? Separati? Nicidecum! Atunci putem spune ca si o parohie este rupta de cealalta pt ca nu sunt unite, mai ales ca au fiecare cate un paroh, nu? Sa nu intelegem gresit apartenenta la un parinte de suflet ca fiind rupti de Biserica Mama! Daca un frate intra in Mre si face asculare la un parinte asta nu inseamna ca este rupt de obste sau de Staret! Doamne fereste! Asa si in cazul de fata!
Iar daca vrei sa intelegi mai bine despre "visarionisti", citeste toate postarile mele, ca nu am scris din carti, ci din inima si din adevar! Am scris realitatea inteleasa gresit de multi! Am explicat pe inima romanului, nu in cuvinte teologice sa nu poata fi intelese, desi nu-mi sta in fire sa vorbesc asa,desi studiez Teologia! Iarta-ma de aceasta lauda, dar ti-am facut cunoscuta starea mea sa nu crezi ca sunt un om simplu care nu sta le locul lui!
Reply With Quote