Multumesc de raspuns. De ce nu se accepta sodomia de catre religia crestina stiu.
Eu intrebam cum de o foloseste New Age si ce efecte are. Stiu doar de inversarea energiilor. Si mai stiu ca cei din New Age ajung sa se creada niste zei, caci prin metoda sodomiei ajung la atotcunoastere, comunicare prin ganduri, levitatie, etc dar si mandrie excesiva, toate daruri primite de la diavol, dar pierd totodata credinta, mila, smerenie,constiinta etc deci cele venite de la Dumnezeu.
Stiu ca nu va pasa. Totusi va pasa, atunci cand intalniti crestini, care nu vor sa "adere" si sa depuna juramant in fata satanei. Se apeleaza la orice, chiar la amenintarea cu moartea.
Pot sa-ti spun un singur lucru: o mie de "scamatorii"( si cand zic scamatorii, presupun ca stii la ce ma refer) din partea membrilor New Age nu ajuta, ca sa-i atraga pe ortodocsi, caci ei Il au pe Iisus Hristos ca aparator.
In ceea ce ma priveste: daca stiu ca din aceasta lupta Iisus Hristos iese invingator, nu stiu de ce ne-am multumi cu mai putin.
|