Chestia cu inversarea energiilor nu o cunosc si nici nu o inteleg. Chiar tind sa cred ca este o prostie spusa de cineva care nu prea cunoaste fenomenele energetice.
Ce se obtine prin sodomie, in primul rand orgasm. Daca vrei detalii despre anatomia omului, intreaba orice medic. Atat femeile cat si barbatii pot avea orgasm, la nivel fizic.
Ce are comunicarea prin ganduri cu dosul omului, cred ca nici o legatura. Asa ca sa nu amestecam lucrurile.
Cei care practica asa ceva, in primul rand sunt doritori de placere si diversificarea ei. Bineinteles ca au si mai multe pasarele decat altii (zic eu).
Energetic, nu vad nici o inversare, mai degraba sexul oral este inversare.
Cat despre lupte, eu sunt total pacifista.
Nu-mi doresc razboiul sub nici o forma si nici nu incerc sa-l intretin.
Fiecare este liber sa creada ce doreste. Si fiecare isi asuma aceasta responsabilitate.
Si nici nu cred ca Iisus are nevoie sa iasa invingator. Din ce? Ca si cum exista posibilitatea unei infrangeri.
Eu privesc altfel lucrurile. Luptele se dau intre noi, oamenii. La nivelul la care este Iisus, ierarhia este stabilita, lucrurile sunt clare si simple. Noi complicam totul si ne place sa ne divizam in curente filosofice, religioase, de opinie. Pacat.
|