geo nektarios a scris:
Citat:
[COLOR=red]Si ca si Pr.Arsenie Papacioc, Pr.Cleopa spunea din AUZITE![/COLOR]
|
Frate drag,
Amestecandu-l pe parintele Arsenie Papacioc in discutiile despre pr. Visarion Iugulescu, presupun ca ai cateva argumente solide in acest sens, caci altfel ai incalca porunca Hristologica despre nejudecarea aproapelui pe care si singur ai mentionat-o. Care ar fi acelea?
Despre parintele Visarion Iugulescu recunosc ca nu stiam prea multe lucruri, cele pe care le stiam fiind mai multe de rau, cum ca Taica Visarion ar face parte din categoria celor "recomandati" ca fiind eretici de catre o parte a ierarhiei mijlocii si superioare ale BOR. Insa nici nu am cautat mai multe materiale despre viata Sfintiei sale, incat in ultima vreme stateam in dubii in legatura cu ceea ce trebuia sa cred vizavi de subiectul "visarionistilor". Acum, datorita marturiilor fratiei tale, care i-ai fost ucenic vreme de 17 ani, inclin sa marturisesc dreptcredinciosia parintelui Visarion.
Ca sa-mi fac totusi o imagine corecta dpdv ortodox asupra ierodiaconului Visarion, voi asculta predicile Sfintiei sale in format .mp3, care se gasesc la urmatoarea adresa de internet:
http://www.resurse-ortodoxe.ro/share...con%20Visarion care contine 81 de predici.
Iertare!
Romeo
.................................................. .................................................. ....
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!