Vad ca mi-ati citat primul post,dar in acelasi timp unii ori nu vor sa priceapa sau daca pricep,nu inteleg de ce distorsioneaza cuvintele si intentiile mele in asa hal.CU ce supara intr-atat acest topic,ca nu inteleg?
"Si atunci de ce acuzi crestini ca nu au o atitudine adecvata fata de natura?"-am acuzat eu crestinii?Ai citit dumneata undeva acest lucru?Te intreb...
Din cate tin minte am vorbit despre OM la modul general,fara nici o specificatie anume.
Da,am intrebat dintre cei care il iubesc pe Dumnezeu.
Dar daca doriti parerea mea personala,consider o aberatie sa afirmi ca il iubesti pe Dumnezeu,indiferent de ce religie esti,dar ca te preocupi doar de oameni,restul....poate sa se surpe ca nu conteaza.
Da,Pamantul ne-a fost dat in stapanire,dar nu sa ne batem joc de el,ci sa avem grija de acest dar.
"Daca e zi-mi cine? Defrisez eu paduri? Sau construiesc combinate chimice?
Si atunci?
Ce actiune a mea te deranjeaza in protectia naturii?"-Indiferenta!
Unii oameni ucid natura din interese meschine,iar altii prin faptul ca stau impasibili.
Nu zic sa incepem toti acum sa fim ecologisti inraiti sau sa ne implicam in protectia animalelor la eu stiu ce nivel.Dar macar atat:faceti fiecare ce va sta in putinta,acel putin pe care vi-l permiteti fiecare si pentru aceasta natura care plange si are nevoie de sprijinul ajutorul nostru.Nu realizati ca moartea ei va duce implicit si la sfarsitul omului?
In timp ce o mana de oameni extrem de influenti dirijeaza aceasta distrugere in masa...restul sunt fie marionete,fie indiferenti,ca sa nu zic inconstienti!Cred ca e timpul sa ne trezim...
|