View Single Post
Vechi 28.11.2008, 18:40:33
eduardd
Guest

Smile

Spune asa frumos parintele Arsenie ;
[COLOR=Red]Orice suspin poate fi o rugaciune[/COLOR] draga dorina, deci iata ca orice clipa poate fi un timp. Nu timpul ne mantuieste ci Clipa. Niciodata nu e prea tarziu sau prea devreme important este sa NU dezanajduim.. Chiar daca am cazut, am gresit sa NU ne predam inimile celui rau ci taras gropis sa intidem mainile spre Tatal nostru si cu lacrimi sa ii cerem sa ne ierte. Sa avem mereu constiinta ca ORICE pacat am facut, DA am facut DAR nu ne-am lepadat de Hristos. Ci asa cu hainele rupte si murdare am indraznit sa ne atingem de Hristos ca femeie cu scrurgere acum 2000 de ani.. Acesta e atitudinea demna de un crestin adevarat draga mea sora, aceea de a Nu capitula ORICE pacat am face, ORICAT timp am pierde. Astfel gandind/simtind vom judeca ORICE cadere ca pe un accident.. apoi ridicati (prin spovedanie) mai mult vom alerga spre Stapana noastra.
Da mirela, sunt atatea suflete frumoase pe acest forum, sunt postari care iti umplu inima de bucurie si o adanca pace..Maica Domnului sa le rasplateasca osteneala.
Reply With Quote