Citat:
În prealabil postat de maria55
Sa stii ca n-am nimic cu tine (cu omul), am cu neputinta sau cu indaratnicia .
Iti mai dau un exemplu sa vezi ca am dreptate :
Cind erai tinar (sau poate esti ), ti-aduci aminte cum sareai in sus daca se lua cineva de iubita sau navasta ta . N-ai fi suportat nici in ruptul capului o insulta . Dar acum suportam , ca de ,Dumnezeu e in cer , noi pe pamant si apoi chiar nu ne arde inima , de ce sa ne iritam . Nu stiu cum poti sa ramai calm cind se scriu atitea calomnii ? Eu nu pot .
Si Iisus a pus mana pe bici cind a fost cazul (in templu) , si pe noi ne-a facut de doua parale (imi plac expr.din popor), "neam viclean si precurvar" ,cind n-a mai putut suporta prostia oomeneasca .
Fii fara grija , ma rog pentru tine sa ma ierti pe mine , ca nu pe tine m-am maniat ci pe ce ziceam mai inainte !
Adevarul ne da voie sa ne facem bici cind trebuie , e nevoie si de asta . Au spus si au facut la fel sfintii nostri (fara a avea pretentie de comparatie)
Doamne ajuta !
|
Eu nu te-am luat deloc in ras, Maria. Eu ti-am atras atentia ca nu e frumos sa iti expui aici senzatii care si noua ne provoaca sentimente neplacute. Daca eu sunt plin de mandrie...e parerea ta, ca sa nu spun judecata ta, pentru ca iti permiti sa ma cataloghezi fara sa ma cunosti intr-adevar. Faptul ca nu poti sa imi intelegi ideile si atitudinea, e problema ta si aceasta problema nu te indreptateste sa ma categorisesti.
Eu te-am inteles, Maria draga mea, si cunosc sentimentul si crede-ma sunt asa de multi care blasfemiaza numele lui Dumnezeu. Si totusi Dumnezeu nu ii pedepseste cu moarte asa cum ar merita... Asta nu iti spune nimic?
Eu nu am citit blasfemiile acelea despre care vorbesti, pentru ca nu cercetez tot site-ul, eu am scris acolo unde m-am implicat.
Pace si bucurie de la Sfantul Nicolae!