View Single Post
Vechi 30.11.2008, 20:26:10
tot-Laurentiu's Avatar
tot-Laurentiu tot-Laurentiu is offline
Senior Member

Data īnregistrćrii: 06.11.2008
Religia: Ortodox
Implicit Ca sã īnsele, dacã este cu putintã, si pe cei alesi" (Mc. 13, 22)

Va invit sa urmariti interviul ce i-a fost luat Parintelui Arsenie Papacioc despre semnul fiarei in anul 1994, http://www.youtube.com/watch?v=Bx3x0J9JFJA si apoi sa trageti fiecare o concluzie.

Ce credeti are Parintele Arsenie Papacioc dreptate in ceea ce spune despre semnul fiarei?

Eu insa ma indoiesc de acest lucru si iata de ce.

Parintele Arsenie Papacioc spune in interviu :Ia uitati ce mi-am raspuns eu si iar Ce sa cred eu atunci despre acest 666?

Revin insa la Parintele Paisie Aghioritul care zice in felul urmator:

Dar lucru ciudat este cã multi oameni duhovnicesti, pe līngã faptul cã fac tīlcuirile lor proprii, se mai si tem cu o fricã lumeascã de "punerea la dosar", īn timp ce ar fi trebuit sã se nelinisteascã duhovniceste, sã-i ajute pe crestini cu nelinistea cea bunã si sã le īntãreascã credinta, si astfel sã simtã mīngīierea dumnezeiascã.

Mã mir cum toate aceste evenimente nu le creeazã probleme de constiintã! De ce nu-si pun mãcar un semn de īntrebare la tīlcuirile mintii lor? Si dacã īl ajutã pe antihrist la pecetluirea lor, de ce mai trag si alte suflete la pierzare? Cãci la aceasta se referã: "...ca sã īnsele, dacã este cu putintã, si pe cei alesi" (Mc. 13, 22).

Se vor īnsela cei care le vor tīlcui pe acestea cu mintea lor. In timp ce semnele sunt foarte clare.

Cred ca ceea ce zice Parintelui Paisie Aghioritul este mult mai potrivit.

Iar Sfīntul Andrei al Cezareii scrie urmãtoarele:
"Despre numele cel murdar al lui antihrist si despre tīlcuirea numãrului precum si despre altele ce s-au scris despre acela, vremea le va descoperi si experienta celor īntelepti..., dar nu a binevoit harul dumnezeiesc sã se scrie īn dumnezeiasca carte numele lui cel pierzãtor. Insã cercetīnd cu ratiunea, cu adevãrat multe (nume) se pot afla...".
Reply With Quote