Subiect: Povesti cu talc
View Single Post
Vechi 02.12.2008, 05:09:23
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Da, Cristian, dar ce ne facem frate draga, ca noi, care ar trebui sa stim mai bine nu suntem cu nici o iota mai breji? Trebuie sa invatam sa fim pilda prin fapta nu numai formal prin vorba ca la carte, dar lipsita de dragoste. Iar fapta se simte in vorba scrisa cu dragoste, pentru cel care are urechi sa auda.
Pai draga Anca raspunde draga Anca la intrebarea si la framantarea ce te macina . Eu cel putin nu am de cine ma ascunde, sau sa-mi fie frica de cineva anume. Cel mai bine sa raspundem neputintelor noastre si sa ni le recunoastem. Sa recunoastem cat suntem de "puternici" si "adevarati". Sa recunoastem cat suntem de "iubitori" si "iertatori". Marele meu "defect" draga Anca, este acela ca mi-am dat sufletul pe tava ori si cui, pentru ca azi , asa ceva , este considerat un defect de catre cei cinici si cei neiertatori in sinea lor. Parca am avut noi o discutie pe privat in sensul asta. Asa am crezut, ca un copil, ca toti, aproape toti iti pot fi prieten, dovada ca nu am avut nimic de ascuns in pagina mea personala, pe cand tu , m-ai indemnat la prudenta si discretie in fata a nu stiu ce pericole ce pot veni de la oameni. Nu , Anca ! Refuz sa cred ca cineva e atat de rau cum banui tu ! Cred in oameni, iubesc oamenii, ma cert daca e cazul cu ei, dar ii iubesc la fel ca inainte. Ranchiuna, rautatea imi sunt straine si asta este cel mai important si cred cu disperare in prietenie, in iubirea adevarata, cu toate palmele si insultele ce le-am primit rasplata.