View Single Post
Vechi 02.12.2008, 10:31:15
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Draga El,imi pare rau de pierderea suferita de tine si iti doresc sa fii tare si in continuare.
Dupa cum vorbesti,desi imi dau seama ca esti ranit si de pierderea mamei,de singuratate,de greutatile coplesitoare si de prietena care nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor tale...esti un luptator!Asta te va ajuta sa reusesti in viata si sa o faci mandra pe mama ta de acolo de unde este!
As mai dori sa mai ating cateva puncte ale acestei discutii:
1.Pe tatal tau nici eu nu consider necesar sa il cauti,nu vad ca ti-ar aduce nici un beneficiu sufletesc in primul rand,insa in sufletul tau incearca in timp sa il ierti.Nu este decat un om,cu pacatele si greselile sale.Iarta si mergi mai departe!
2.In privinta fostei prietene:de-a lungul vietii trecem prin diverse experiente mai neplacute pentru a invata din ele,pentru a deveni mai puternici.
Aici nu e vorba de femeie sau barbat,se pune problema de educatie,de caracter si mai ales de sufletul omului.
3.Referitor la plecarea in strainatate,sa stii ca nu este o idee rea,atata vreme cat mergi pe lucruri sigure si lucrezi prin contract.
Vezi ca este o firma mare in Brasov care se ocupa de tot felul de recrutari.Daca vrei ma interesez pentru tine.Intr-adevar ai putea avea o alta deschidere asa.
Reply With Quote