View Single Post
Vechi 02.12.2008, 15:42:49
eduardd
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Am si eu o propunere: daca se poate sa evitam mesajele de lauda inutila, care doar pun caramizile lui faraon la mandria noastra. Toti oamenii sufera de mandrie si nu e cazul sa mai adaugam si noi ceva la ea.
Anca, gand la gand cu bucurie. Sustin si eu acestea rugaminte a ta! Mai mult citind mesajul tau mi-am amintit de o intamplare petrecuta acum ceva ani in urma la manastirea Sihastria.
Odata parintele Paisie Olaru a primit in dar de la un fost bibliotecar o caruta de carti. Fiind instiintat parintele ca va sosi caruta a rugat pe ucenicul sau mohahul Gherasim sa vorbeasca cu, carutasul sa faca cumva sa ajunga noaptea in manastire.. Mirat monahul G. intreaba; Dar de ce preacuvioase? Si raspunde parintele Paisie: ca nu cumva sa se raneasca vreun frate vazand ca eu am primit un maldar de carti si el nici macar o carte.. Cata iubire si sensibilitate avea fata de aporoapele.. Nadajduiesc sa invatam si noi (incepand cu mine) ca [COLOR=Red]NU putem mangaia pe unul nedreptatind un altul..[/COLOR]
Reply With Quote