03.12.2008, 01:13:41
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de beliver
pentru Cristiboss56
Eu de doi ani m-am schimbat cu ajutorul lui Dumnezeu asa mult incat nimeni din jurul meu nu ma intelege.Toti spun ca traiesc in lumea mea,desi eu ii iubesc pe ai mei pe toti si mai mult de cand m-am schimbat.Sunt mai atenta cu ce-mi spun,cu ce-si doresc,suport totul fara sa cartesc,uneori chiar imi permit sa cartesc si-mi pare rau si-mi cer iertare.Da sunt schimbata,in ceea ce ar fi trebuit sa fiu de la inceput.Nu mai vreau sa ma placa nimeni inafara de Dumnezeu.Daca Lui ii plac atunci sunt fericita.Nu stiu cat costa Psaltirea Maicii Domnului,dar cu siguranta ca luna aceasta mi-o voi cumpara.N-am lucrat un timp,dar in 10 trebuie sa primesc primul salariu,asa ca sper sa-mi permit sa mi-o cumpar.Vreau sa-ti mai spun ca schimbarea a constat in faptul ca ma apropiu de ceea ce inseamna o practicanta a ortodoxiei.Modest oricum dupa cum cred eu,dar pentru ai mei este radicala schimbarea.In ceea ce priveste psalmii,eu citesc doar cei ce se citesc dupa ce ai pacatuit acum,am citit psaltirea cate o catisma pe zi mult timp,acum am un canon ce nu include psalmii si citesc doar 4 psalmi pe zi.Apoi citesc cate un acatist pe zi,aseara am citit Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul,despre care am citit aici pe forum.Sunt sigura ca Dumnezeu ne iarta,dar ce te faci cand tu nu te poti ierta?Cu rabdare ,cu pasi mici cu ajutor de la Dumnezeu nadajduiesc...Doamne ajuta!
|
Ma bucura cuvintele, gandurile si nazuintele tale. Cu rabdare si cu multa dragoste, totul este posibil pe drumul unic, dar atat de frumos al Pocaintei, ce mari satisfactii are. Da, important sa-ti indeplinesti canonul, sa ti o legatura stransa cu Biserica si Duhovnicul tau, singurul in masura de a-ti orienta pasii tai. Maicuta Domnului nostru sa-ti fie alaturea neancetat si sa ai numai bucurii !