03.12.2008, 15:37:39
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
Nu stiu de unde ai tras tu aceasta concluzie, probabil dupa o logica personala. Lucrarea pe care am postat-o e scrisa de Ierom. Petroniu Tanase, staretul Schitului romanesc Prodromu din Sfantul Munte Athos si care a scris cartea "CHEMAREA SFINTEI ORTODOXII".
O carte foarte buna, pe care v-o recomand cu caldura.
Intrebarea aceasta a ta, Cristian, a izvorat dintr-o rautate de care probabil ca nu esti constient, dar care se face simtita din cand in cand. Fiind in post poate nu intamplator a iesit la suprafata, caci e vremea in care ne plangem pacatele. Sa le plangem deci.
"Fericiți veți fi voi când vă vor ocărî și vă vor prigoni și vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, mințind din pricina Mea". (Matei 5,11)
Il rog pe bunul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti, ca sa ne vedem pacatele si sa luptam cu ele, deschizandu-ne astfel Usa Raiului.
Te rog sa ma ierti, Cristian, daca te-am suparat cu ceva in anul care aproape ca a trecut.
|
Cu multe m-ai suparat, dar culmea nu m-am suparat , mai mult m-am mahnit, dar imi trece instantaneu, dar vin altele si iar trec, precum si noi trecem prîn asta lume.