Subiect: Versetul de azi
View Single Post
Vechi 03.12.2008, 15:54:07
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
"22. Auzind Iisus i-a zis: „inca una iti lipseste: Vinde toate cate ai si le imparte saracilor si vei avea comoara in ceruri; si vino de urmeaza Mie“.
...
26. Zis-au cei ce ascultau: „si cine poate sa se mantuiasca?“
27. Iar El a zis: „Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu“."
"dar voi ați făcut din ea peșteră de tâlhari":

http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-12-03&id=17277

deci shi azi se mai mantuiesc unii

credintza in Dumnezeu ii lipsea, shi parafrazand pe sf Ap Pavel : caci toate de le-ai da ardere de tot, sau pe tine insutzi mortzii, shi toate daca le-ai da saracilor, shi daca ai muta shi muntzii, shi daca ai stii pe de rost toata scriptura, shi ai spune toate rugaciunile, dar daca dragoste nu ai shi Credintza te-a parasit, atunci la nimic nu-tzi foloseshte...

ca despre legea cea noua vorbea Hristos, draga Florin Ionutz, ca spune sa impartzi saracilor, deci Domnul, a impartzit tzara Lui, pamantul Lui, Edenul, Caananul cel binecuvantat l-a dat celor saraci... Domnul a facut-o... shi din dragoste shi din mila... dar ei n-au vazut shi n-au crezut... shi inca mai cerceteaza... "au doara", noi, crezi dumneata ca om fi mai buni?

Spunea CLD:
"Azi trăim în vremea lui Noe. Ce făceau atunci? Se însurau, se măritau, mâncau și beau. Cine a zis: <<Fă corabie>>? Cine a făcut-o? Cine l-a ajutat? Ce zicea lumea și cei ce-l ajutau să facă corabie? Râdeau de el."
...
"Iată ce zice Tatăl: lasă, fiule, cartea pământească, și ia cartea cerească. Vai de voi, pământ și mare! că Domnul vrea să vă nimicească."

"Fiilor, în casa Mea de rugăciune, odată cu voi pășesc și cei cu duhuri rele. Credeți? Am intrat după voi și abia v-am mai găsit printre duhurile rele. Credeți? Vai de cei ce nu cred că stau la ușă duhurile rele! Iată că și preoții nu mai dau hrană sufletească trebuitoare poporului Meu. Eu nu vă spun vouă ca să-i urâți pe preoți. Rugați-vă pentru ei, că și pe ei îi fură cei răi.
Fiilor, M-a trimis Tatăl la voi să vă fac totul cunoscut, să vă trezesc din moleșeală. Copilași, lucrați cu mâinile și pășiți cu drag cu picioarele pe calea mântuirii. Am în mână cinci mere, și dacă le curăț, rămâne puțin, numai un sfert. Iată, și acest sfert va pieri atunci.
... Fiilor, cât timp este de când a fost satana să cutreiere pământul? Învățați Scriptura pe dinafară, că se va ridica într-un miez de noapte, se va ridica. Învățați-vă Scriptura. Iată, vasul Meu, când a fost închisă la un loc cu o sectantă, a întrebat-o sectanta de ce postește, și vasul Meu nu a putut să răspundă. Întrebați vasul Meu ce vorbire a avut cu sectantele. Și după vorbire, o sectantă a visat că trecea pe o punte peste o prăpastie mare, și când era la jumătate, a căzut de pe punte și a apărut un om cu haine negre și lungi până jos și a prins-o și a întrebat-o: <<De ce nu postești?>>. Și i-a mai spus că dacă postea, nu mai cădea, și i-a spus că la cer nu se poate ajunge cu toate ale lumii. Ea a zis că postește o zi pe an, iar el i-a zis: <<Cum a postit fariseul>>. Din vorbele purtate, ea și-a luat angajamentul că va posti și ea ca vasul Meu."

"Socotiți timpul, că vremurile sunt grele. Fiule, să plângi când vezi că a venit seara și nu ai făcut ce erai dator să faci și să împlinești. Iată, Eva numai a gândit: <<Oare, de ce a zis să nu mâncăm din pomul oprit?>>, iar diavolul a auzit și a zis că nu e păcat. Iată, și la voi este îndoială. "
Reply With Quote