Inteleg ca voi folositi MP pentru a vorbi verzi si uscate despre colegii de forum, printre care despre mine. Asta se cheama barfa si este pacat care trebuie spovedit. Acum iti inteleg reactia. Iti multumesc ca m-ai luminat.
Dar ia sa vedem ce si cum ii scriu eu pe MP Marinei:
Draga Marina, imi pare rau ca ai reactionat asa. Nu cu acest gand am scris, ci pentru a-ti aminti ca oricine poate apela la rugaciunea celor de pe forum, atunci cand au nevoie.
si mie imi pare rau de Jan.
Te rog iarta-ma daca te-am ranit cu cuvintele mele. Faceam doar apel la memorie pentru a-l intelege mai bine pe cel in suferinta.
Cu drag,
anca
Draga Marina, nu ne-ai mai spus cum se simte mama ta. Sper ca e bine.
Cu drag,
anca
La multi ani! si viata lunga si imbelsugata va doresc.
Ma bucur ca printre picaturi ai gasit timp sa-mi raspunzi. Prea nu auzisem nimic si atunci am indraznit.
parintele Porfirie a spus ca din cauza de gelozie putem face cancer. Oare cine nu a fost gelos in viata lui? Cred ca cunoastem cu totii acest sentiment devastator, dar nu m-am gandit ca poate face asa ravagii. Cancerul este o boala prin care Dumnezeu ne face atenti ca am rupt legatura cu El. Poate ca daca constientizam aceste lucruri, vom trece mai usor prin boala, intelegandu-i rostul.
Multa sanatate mamei tale si insanatosire grabnica.
Iar tie, draga Marina, si sotului tau, fericire conjugala. Ca tineri casatoriti aveti inca multi ani de miere.
Cu drag,
anca
Acestea sunt totate mesajele mele catre MarinaAlca. Care mesaj crezi ca a jignit-o dintre acestea?
Iar de comentariile voastre personale la adresa mea, nu ma consider raspunzatoare.
In caz ca nu ai observat, Cristian, eu combat unele idei pe care le consider gresite, indiferent ale cui sunt, caci nu e bine sa vehiculam idei gresite, mai ales in aceste vremuri.
Ti-ai format o imagine despre mine; te priveste. Sa nu ai insa pretentia ca e corecta, atata timp cat nu ma cunosti, nu stii ce e in inima mea. Nu poti de aceea sti ca imi cer iertare de forma. Ba este chiar sincera indiferent ca accepti sau nu cuvintele de iertare sau nu. In general nu spun cuvinte fara rost. Am observat ca sunt unii care interpreteaza gresit cuvintele mele, dar cum am zis, nu raspund eu de gandurile lor, ci vor da seama in fata lui Dumnezeu, la fel cum si eu voi da socoteala de cuvintele si gandurile mele.
Si acum as vrea sa-mi spui ce discutati voi despre mine pe MP, dar asa ca sa vada toti forumistii.
|