Subiect: POSTUL
View Single Post
Vechi 03.12.2008, 21:46:12
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Nu te mahni pentru ca nu ai de ce. Eu sunt mult mai trist si abatut ca tine. Cu toata stradania mea , uite azi, venind de la spovedit, am fost oprit de la impartasit 6 saptamani , fapt ce m-a intristat dar m-a mobilizat in ravna mea de acum incolo. Asa ca draga Ovidiu te inteleg perfect in demersurile si framantarile tale. Totusi acolo unde totul merge ca pe banda rulanta, ceva nu este in regula, pentru ca viata si implicit crediinta noastra are urcusuri si coborasuri inevitabile. Important unde ne aflam intru sfarsitul nostru din asta lume, adica in plin urcus sau in plin coboras. Aceasta este de fapt problema ce trebuie sa ne framante, restul sunt picanterii cotidiene.
Nu de putine urcand treptele desavarsirii, o mica "neatentie", ne poate duce mult inapoi. Spunea un prieten de al meu, ca la 5 trepte urcate si cand totul parea ca merge pe fagasul normal , o simpla clipa de neatentie si de slabiciune , fac ca vrajmasul sa recupereze din lupta pierduta si acele 5 trepte spre desavarsire sa se transforme in simple amintiri. 5 pasi inainte si 10 inapoi ! Asa se intampla cand suntem orbiti de puterea si increderea noastra, transformand Slava data lui Dumnezeu in slava omeneasca.