View Single Post
Vechi 05.12.2008, 04:14:27
praxis praxis is offline
Banned

Data înregistrării: 10.11.2008
Implicit

Scuze ca intru in vorba! Dar, in privintza parintelui nu ma exprim in nicun fel, mai ales ca nu stiu daca Dumnezeu i-a primit pocaintza ori nu.. Din ceea ce exprima infatisarea trupului... as zice ca nu; insa, nu este normal sa cinsim orice "cadavru" omenesc, sa-i idolatrizam, sa-l slavim. Sa fi seriosi: tot un sac de oase sunt, tot putreziciunii sunt date. Insa, un lucru conteaza cel mai mult: zidirea launtrica a fiecaruia dintre noi, prin implinirea poruncilor.
Repet: nu sunt chiar pro-Argatu, din motive ca nici nu l-am cunoscut, si (serios) nici nu-mi prea par atragatoare "operele" sale, inclusiv "trairea". Insa, de acum sa ne asteptam la si mai rau... ne apropiem cu pasi maruntzi de vremea in care vm da raspuns pentru tot ceea ce am facut. Este si normal sa se inmulteasca "sfintii" si "propovaduitorii" pentru ca insusi Hristos ne zice acest lucru, facandu-ne atenti in ceea ce priveste venirea proorocilor mincinosi... La acestea sa ne asteptam de aici inainte, pentru ca vremurile sunt foarte ingrijoratoare pentru Ortodoxie....
Reply With Quote