View Single Post
Vechi 06.12.2006, 22:30:06
mioara mioara is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.08.2006
Implicit

Iosif, ia sa citesti ce a postat dansan pt. maria55 la topicul "Se foloseste frecvent cuvantul popa"! Daca tu crezi ca asa se vorbeste cu o femeie, atunci imi pare rau de cunostinta! Pe care Dumnezeu spui tu ca il cauta dansan, ca eu nu prea inteleg asa?! In anul 2006 nu se poate spune ca exista oameni care nu au auzit de Dumnezeu, dupa 17 ani de "libertate".
Si apropo, vezi ca a aparut si un new-age-ist, undeva pe sus pe la "extraterestri". Da fuga si ia-l in brate pana nu ti-o ia altul inainte.
Pe un forum nu ai sa-L gasesti pe Dumnezeu, ci in Biserica Lui cea adevarata, adica ortodoxa. Aici se poarta discutii intre ortodocsi, cum de altfel este si denumirea forumului. Asa ca aici nu vine nimeni ca, vezi Doamne, a auzit ca va avea o revelatie in urma unor discutii cu forumistii si va lasa ratacirile lui si va imbratisa deodata ortodoxia.Ei vin ca sa faca dezbinare si sa creeze probleme.
Citesc acum o carte despre noile erezii si ma cutremur cat sunt de periculosi! Dar bineinteles ca nu te intereseaza treaba asta, ca in ea nu am gasit atitudinea asta de falsa blandete cu ereticii...
Reply With Quote