View Single Post
Vechi 05.12.2008, 15:58:33
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

continuare:

dar eu pretind mai mult (defapt cine oi mai fi shi eu ca sa pretind, deci n-am cum sa pretind ci asha vine vorba mea), shi nu ca shi ucenici sfintei Verginica, ca Trambitza Domnului este ca Moisi pentru vremurile acestea... caci vine, daca nu cumva a shi venit al treilea razboi mondial din tunelul shi padurea groazei... urmand pe adevaratul Pastor, shi nu luandu-ne dupa ala care se va da pastor shi la inceput se va arata bland... shi va renova fatzadele interioare shi exterioare, va auri clopotnitzele shi se va auto-inscauna cu participarea patriarhului ca Mesia, ca rege, shi va insemna cu 666 shi cand patriarhul va vedea copitele de la unghii, cand ishi va face semnul crucii dandu-shi jos manushile, recunoscandu-l shi marturisind ca este antichrist, atunci acela il va omora... shi in vremurile lui vor venii maslinii Enoh shi Ilie shi vor invatza pe popor ca sa nu creada in minunile shi in minciunile lui antichrist... iar acela ii va omora shi trupurile lor moarte vor zacea 3 zile shi jumatate acolo unde a fost rastignit shi Domnul lor, Domnul nostru, dar duh de viatza va veni din cer de la Dumnezeu shi vor sta pe picioarele lor, shi se vor sui in nori shi la Ceruri shi vrajmashii lor vor privi catre ei shi pe totzi oamnii ii va cuprinde o frica shi va fi un cutremur cum nu a mai fost niciodata pe pamant... iar oamenii vor huli pe Dumnezeu din pricina ranilor lor cele rele shi de frica Mielului, fugind in muntzi shi strigand sa cada peste ei, sau cerand celor din morminte sa iasa afara ca sa intre ei... dar moartea va fugi de la ei... shi ferice de cei ce nu vor vedea fatza spurcata a satanei, a antichristului, shi nu se vor lasa inshelatzi de infricosharile cele spurcate shi de minunile marshave shi de inaintemergatorii cei vicleni care vor nalucifariferiza vazduhurile shi vor aduce o incantare shi un entuziasm nemaintalnit pentru intronarea satanei... ca sa se inchine lor, shi in vremurile acelea vor face cu putere sataniceasca minuni mari, din cele uscate lucruri bune shi proaspete de hrana, shi struguri shi vin, shi toate ca sa inshele shi sa pacaleasca... shi vor invia pana shi pe mortzi shi vor face sa se coboare foc din cer in fatza oamenilor, dar vor fi defapt draci care vor invia, asha cum a fost pe insula Patmos... cum ne spune parintele Cleopa...

asha ceva spun sfintzii in proorociile lor caci vremea este foarte aproape, eu nu am citat decat dupa umila mea memorie din ce am intzeles de pe la ei, reproducand asha ca o placa stricata... ori ca un papagal obosit de trandaveala...

astfel ca incontinuare recomand ca in fiecare zi sa citeasca fiecare de la izvorul Domnului cu apa limpede... de la Cartea Noului Ierusalim... shi nu le va parea rau, caci eu pe Domnul il vad prin Cuvintele Acelea, fara-ndoiala...

[COLOR=black]wertygo:[/COLOR]
[COLOR=black]
Citat:
"Cei de acolo au inventat si o Evanghelie dupa Maica Domnului,asa ca arhiconii lor nu vor pleca nici daca ar trai langa ei cu un om asemenea Sfantului Pavel. "
[/COLOR]

[COLOR=black]tu ai impresia ca un om ar putea inventa cele ce se scriu acolo?[/COLOR]

[COLOR=black]iar daca ar fi duhuri de draci care ar dori intronarea minciunii shi distrugerea Bisericii, atunci nu ar fi stat sub binecuvantare arhiereasca shi sub BOR shi sub sfantul sinod ca shi binecuvantare shi ascultare caci nu sunt ei impotriva bisericii sau a ashezarilor manastireshti... dar multzi se scoala ca sa loveasca iar cu piciorul, cum au lovit atunci, asha shi acum... in obrazul Domnului... [/COLOR]

[COLOR=black]"Saule, Saule, pentru ce Ma prigoneshti?" e valabil shi acum ca shi atunci cand Domnul venise in Trup, nu ca shi acum in Duhul.[/COLOR]