View Single Post
Vechi 05.12.2008, 19:04:25
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule scrabble, am uitat, sa-ti multumesc, ca intr un fel mi-ai luminat mintea, pentru ca pana acum , chiar nu m-am gandit la Sf.Spovedanie, sa marturisesc astfel de pacate, apucaturi si chiar saptamana care vine , cand o sa ma spovedesc din nou o sa marturisesc cele cu bradul, globurile, figurînele cu Mos Craciun, felicitarile muzicale pe care le-am pastrat in fiece an , ce le-am primit de peste tot si alte asemenea. Apropo sper sa retii ca nu vei auzi din gura mea decat realitatea si cele adevarate, nefindu-mi rusine cu pacatele si ratacirile mele. Daca vrei sa auzi un pacat mai mare ca cel cu bradul, este fumatul ce mult mi-a dat de furca in viata . L-am invins, am cazut iar, iar l-am invins. Oare crezi dumneata domnule scrabble ca sunt un sfant? Ma lupt mult sa -mi curat sufletul si mintea , sa_mi ascul Duhovnicul, sa-l urmez pe Hristos. Lupta e grea , dar nu imposibila, atunci cand crezi cu adevarat in ceva si mai ales cand crezi in Dumnezeu. Inca odata multa sanatate si un an nou fericit ! La multi ani !