View Single Post
Vechi 05.12.2008, 20:56:22
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga Vezi mesajul
BRADUL este o manifestare a bucuriei ,el preinchipuie bogatia de care se vor bucura cei care ajung in rai ..si asta nu e pacat ,sarbatorea CRACIUNULUI este o sarbatoare a familiei si de aceea se fac daruri ,caci micile cadouri intaresc legaturile din familie si dintre prieteni.Ce este frumos si lui DUMNEZEU II PLACE!,adica o manifestare a iubirii nu e un pacat ,si micile sau mai marile cadouri ,dupa posibilitatea fiecaruia nu sint un pacat.Pacat este cind ele devin centrul atentiei si nu HRISTOS!
Bravo Sofia. Excelent spus. Da asa este, sa ne concentram catre dragostea si urmarea lui Hristos. Acum sa fiu iar sincer nici n-as mai putea fi altfel concentrat, datorita varstei. Poate de aveam iar varsta mica, imi zbura gandul mai intai la desaga "mosului". Asta e firea omeneasca, trebuie sa o recunoastem deschis, caci mult mai grava e minciuna, duplicitatea, falsa smerenie si altele asemenea. Hristos ne vrea sinceri, asa cum suntem, nu papusi, actori, farisei , sau mai stiu eu ce. Pana la urma, pe cine pacalim ? Pe noi insine si asta e mult mai grav, daca nu cel mai grav pentru un Ortodox .