Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga
BRADUL este o manifestare a bucuriei ,el preinchipuie bogatia de care se vor bucura cei care ajung in rai ..si asta nu e pacat ,sarbatorea CRACIUNULUI este o sarbatoare a familiei si de aceea se fac daruri ,caci micile cadouri intaresc legaturile din familie si dintre prieteni.Ce este frumos si lui DUMNEZEU II PLACE!,adica o manifestare a iubirii nu e un pacat ,si micile sau mai marile cadouri ,dupa posibilitatea fiecaruia nu sint un pacat.Pacat este cind ele devin centrul atentiei si nu HRISTOS!
|
Bravo Sofia. Excelent spus. Da asa este, sa ne concentram catre dragostea si urmarea lui Hristos. Acum sa fiu iar sincer nici n-as mai putea fi altfel concentrat, datorita varstei. Poate de aveam iar varsta mica, imi zbura gandul mai intai la desaga "mosului". Asta e firea omeneasca, trebuie sa o recunoastem deschis, caci mult mai grava e minciuna, duplicitatea, falsa smerenie si altele asemenea. Hristos ne vrea sinceri, asa cum suntem, nu papusi, actori, farisei , sau mai stiu eu ce. Pana la urma, pe cine pacalim ? Pe noi insine si asta e mult mai grav, daca nu cel mai grav pentru un Ortodox .