View Single Post
Vechi 06.12.2008, 00:39:16
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule scrabble, mi te-ai adresat mie si eu ti-am raspuns. Da, un pacat e un pacat . Nu accepta BOR , pacatele ci noi mirenii le acceptam, le savarsim. Este o mare diferenta. Sa nu amestecam planurile. Traditile populare au elemente primitive, o parte din ele si elemente pagane pe de alta parte. Ele sunt acceptate ca atare, adica traditii populare de secole, cu radacini adanci si ori cat s-ar casni, nevoi , opune cineva, ele sunt si vor ramane, indiferent daca eu, tu, el, noi, voi, ei le accepta sau nu. Despicara firului in patru, nu rezolva nici problema si nici o explicatie in plus nu apare. Aceste traditii , nu dauneaza , nu lezeaza si nu compromit Ortodoxia. Cel ce vrea a intelege bine, iar cel nedumerit, nemdumerit va fi de simplitatea si firescul fenomenului in sine, numit :traditie populara, care inseamna mult mai mult in asta perioada , intizandu-se pana de Anul nou. Sa ne pastram traditiile, fie ele si populare. La multi ani !