View Single Post
Vechi 06.12.2008, 02:49:55
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Talking Dragă VASILOV........(continuare)

………………………………………….
(Continuare)
Dar ce mai băsnești matale mai departe, dragă VSEVOLOD? Citez:
“…deci eu citind din lamuririle biblice, cartea aia noua de care razi dumneata, data prin ei, nu pot decat sa recunosc ca prin ceatza ca Domnul este... intrucat corespunde perfect cu scriptura, in punct, virgula shi mai ales in DUH Sfant... caci in Duh Sfant vorbeshte Domnul...”
Îți răspund așa:
1. În primul rând că eu nu râd de cartea aia, pentru că nu e de râs, ci e de plâns.
2. În al doilea rând, ea nu corespunde perfect cu Scriptura, pentru că e plină de aberații, de erezii, de patetisme ieftine, de construcții agramate și inculte, de proorocii mincinoase și de răstălmăciri ale textelor biblice.
Citește demonstrațiile documentate de pe blogul noulierusalimnip.wordpress.com și ai să te convingi de afirmația de mai sus, dacă mai ai vreo brumă de bună credință.

Citez mai departe din operele măriei tale VAISOV:
“iar pe Verginica de ce te superi, cand ea asha cum era ea,…”
Dar nu mă supăr, dragul meu, Doamne ferește! Ce am eu cu biata femeie? Las-o, săraca, acolo unde este, în cimitirul de la Glodeni-Vale, să se odihnească în pace! Ea n-avea nici o vină, sărăcuța, că nu știa ce spunea. Că se zice în biografia ei că atunci când ieșea din crize întreba și ea din curiozitate pe ceilalți “ Dar ce-a vorbit Domnul?”, că ea nimic nu știa din ceea ce vorbea gura fără ea în starea ei inconștientă de catalepsie în care se afla…
Și ce mai zici matale în continuare? că te mânca limba până nu spuneai și câteva de-alea gogonatele. Citez:
“…shi pentru ce sa aiba staretz cand Domnul este staretzul lor, pentru ce sa aiba preotzi cand Domnul este preotul lor, nu are prooroci pentru ca Domnul este proorocul lor, nu are monahi caci sunt popor ales de Dumnezeu, dar ei sunt sub sfantul Sinod shi sub binecuvantare arhiereasca, caci se supun Domnului shi Bisericii Sale creshtin-ortodoxe shi se supun duhovnicilor monahi ce tzin de BOR shi ortodoxie, deci nu a stricat Domnul randuielile Bisericii in niciunfel, shi nici ashezarile monahale...”

Bade BĂSHOVI, ai chiar ai dat-o în bară!
1. Dacă nu are stareț, preoți și episcop, mănăstirea aia de la Pucioasa nu-i decât o caricatură de mănăstire. Ce tot aiurezi matale că Domnul e starețul lor?, ce crezi, că Domnul n-are ce face, decât să administreze sanatoriile rurale ale Dâmboviței? Haida, de!
2. Zici că nu are prooroci. Nici aici n-ai nimerit-o, deoarece pucioșii chiar cu asta se laudă, zicând că B.O.R. nu mai este biserică, pentru că n-are prooroci, dar ei sunt biserică, pentru că au. Proorocii lor actuali se numesc: Mihaela Tărcuță ot Onești și Nicușor Nedelcu ot Fundenii de Ilfov. Așa că asta n-ai știut? Mai documentează-te, înainte de a deschide gura. Și Verginica Tudorache-Stoica ot Maluri a fost prooroc, deși, după cum spuneam mai sus, nu știa ce vorbea, că vorbea gura fără ea. Și Maria Tudorache ot Maluri a fost prooroc. Au mai fost și alții, că erau câte cinci odată pe la “nunțile pucioșești”. Dar asta e deja istorie…
3. Zici că nu are monahi. Atunci de ce se mai autointitulează pompos “Mănăstirea Noul Ierusalim”? Ce mănăstire e aceea fără monahi? Ce pădure e aceea fără copaci?
4. Zici că “ei sunt sub sfantul Sinod shi sub binecuvantare arhiereasca”. Aiurea! Asta e o aberație monumentală! Ei nici măcar nu recunosc Sfântul Sinod, și au față de acesta un dispreț absolut. Iar de binecuvântare arhierească, nici vorbă! Dați-i acum un telefon episcopului Târgoviștei, Nifon Mihăiță, și întrebați-l când a dat el ultima binecuvântare pucioșilor. Anticipez eu, ca să nu ai emoții: Niciodată!!!
5. În fine, tot acolo mai zici următoarele fantasmagorii (citez): “caci se supun Domnului shi Bisericii Sale creshtin-ortodoxe shi se supun duhovnicilor monahi ce tzin de BOR shi ortodoxie, deci nu a stricat Domnul randuielile Bisericii in niciunfel, shi nici ashezarile monahale...”. Află că pucioșii nu se supun duhovnicilor monahi ce țin de BOR, căci aceștia îi acuză fățiș de erezie; și mai află că pucioșii nu au nici o tangență cu BOR, cât de mică. Au avut o vreme, până în 1993, dar de 15 ani încoace toate punțile dintre ei s-au sfărâmat iremediabil.
Și mai zici așa:
“…shi in vremurile lui vor venii maslinii Enoh shi Ilie shi vor invatza pe popor ca sa nu creada in minunile shi in minciunile lui antichrist...”
Vezi , bade VISOVOV că visezi treaz! Dacă citeai cu atenție CLD (“Cuvântul lui Dumnezeu”) ai fi aflat de acolo că cei doi măslini au și venit, și sunt tocmai proorocii de la Pucioasa: Mihaela Tărcuță și Nicolae Nedelcu, cei doi “fii unși”, care îl învață pe “poporul pucios” !! Le zice “unși” în CLD pentru că sunt “unși cu toate alifiile”. Ia dă matale fuguța până la Pucioasa și le sărută picioarele lor sfinte de prooroci, că poate pun o vorbă bună la Ăl de Sus pentru matale, că tot zici că a venit Armaghedonul, și să nu te ia nepregătit! Hai că ți-am vândut pontul pe de gratis! Să fii sănătos și voios și norocos!
Și ce mai zici, ce mai zici matale, bade VOIOSOV? Iată ce mai zici:
“…shi vor invia pana shi pe mortzi…”
Aici trebuie să recunosc că ai fost pe fază, dar ai greșit doar destinatarul. Tocmai pucioșii sunt cei care se laudă cu învierea morților, asta fiind una dintre minciunile lor de căpetenie. Trebuie că ai citit ultimul CLD; care tocmai asta spune. Citez:
“O, voi, cei din morminte, care ați aflat chemarea Mea la izvor, ați venit, tată, de la locul așteptării voastre ca să auziți glasul Meu în grădină! Îngerii Mei vă sunt slujitori, iar voi sunteți cei plini de dor și de prețuire pentru noul Meu popor, la care Eu vin azi și lângă care Eu vă strig și vă adun și pe voi pentru mângâiere, tată. O, sculați-vă! Din zi în zi mai mult ridicați-vă și veniți afară! Așa este scris să se împlinească. Amin.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 21-11-2008)

În final, dragă VASIOK, nu pot să nu recunosc cu modestie că din ce-ai scris este și ceva care mi-a plăcut foarte, foarte, foarte mult. Citesc și recitesc și apoi citez cu o masochistă plăcere:

“VIvisISorbraURAnalfaBT,pism:sEGoG:LINdA,zi,m or,j
+,vsovi~sovidiu=intRAT,PăkfeagreșesOrtodox_Țăt?
DISTRAȚIea-i numeletău/pLăudărojENE INterIOdoar+bd+ălib
GLumea+antiGLumeaLUmii=FUmgriJ;vrinăGâdÎnrezuSMiMî Mu-IRpaRRsnlă
Alungă Doamne Doamne pe ăl rĂu,suicigashK bucgurea d'MesiEUjj,după PreaSfanta(voiaTa)
DEsJiCHEPTgaFulljGERmînvâr jig sL'prrOZeNkPANdtEL,drSlaOaFumT'SLAșUȘexY,supeRSdzn FATz+ID
:-(PileOqqqZOOFagEA,AcAs-alinputoRăZ,d3xNeCHR,jÎÂmînăTrUFexaj,pATH-pOtrivitNIcT,IUmbuiBARa,mINTeReS42)-:”

Aici trebuie să recunosc că ai avut perfectă dreptate. Jos pălăria!
SAULE, SAULE…iar ai sărit gardul sanatoriului…

P.S. Văd că n-ai astâmpăr, și l-ai atacat și pe bietul WERTYGO( care și-a dat și el cu părerea, ca omul), înțepându-l cu aceleași presupuneri total neîntemeiate. Și te citez:
“…tu ai impresia ca un om ar putea inventa cele ce se scriu acolo?
iar daca ar fi duhuri de draci care ar dori intronarea minciunii shi distrugerea Bisericii, atunci nu ar fi stat sub binecuvantare arhiereasca shi sub BOR shi sub sfantul sinod ca shi binecuvantare shi ascultare caci nu sunt ei impotriva bisericii sau a ashezarilor manastireshti... dar multzi se scoala ca sa loveasca iar cu piciorul, cum au lovit atunci, asha shi acum... in obrazul Domnului...”

Până să-ți răspundă WERTYGO așa cum meriți, am să-ți repet eu niște afirmații făcute mai sus și poate faci un efort să înțelegi odată pentru totdeauna următoarele:
1. Da, un om cu oarece școală, și cu educație habotnică în copilărie, și cu crize de schizofrenie în antecedente, ar fi în stare să facă asemenea compoziții, și mai mari decât acestea să facă.
2. Pucioșii NU stau sub ascultarea BOR, nici sub binecuvântare arhierească, nici sub Sfântul Sinod. Dimpotrivă, au în mod sistematic cuvinte de desconsiderare și de nevindecabil dispreț la adresa lor.

Maria Margareta