u mor
dragii mei Vsovi,Vaviov,Vasilov,Vsevolod,Vasiok si voi bade Visivov,Voiosov si tu Vsove si matale Vistriove si cum sa va uit tocmai pe dumneavoastra maria ta Vaisov...plagiind-o cu ceva teama pe Maria Margareta...eu cred ca sint doar 2 Ierusalime,unul pamintesc iar altul ceresc ( dupa cercetarile mele si ale lui doctor Watson ),varianta cu Noul ierusalim,Mileniul,pacea mondiala,raiul terestru,hristosi si prooroci pe ici pe colo,unitatea si mega-biserica e cu men ista ...etcetera...toate acestea cred ca duc spre
Marele Canion din Arizona,adinc de 1.83 km....praful si pulberea se va alege din ele.( e si f. lat,pot cadea si incapea multe in el )
In dreapta credinta toti ne dorim Imparatia Cerurilor din Imparatia Cerurilor ( desi mistic se afla si in inimile noastre )...pe cind ceilalti isi doresc toate bunatatile din imparatia pamintului oferite de stapinitorul ei,dupa aceasta ar trebui sa ii si recunoastem si sa ne ferim de ei.
PS.draga Margareta,a gresit-o si ovidiu cu pucioasa,in multe altele le zice destul de binisor,...asta in cazul ca ma pricep sa-mi dau seama.Saule,Saule...