fratele... poi fratele cui eshti dumneata, ca al meu se pare ca nu eshti ci un fel de invatzator care ma trimite la studiu... in zeflemea shi ironie... ca se pare ca nu crede ce am zis shi cum i-am interpretat eu despre "cei saraci cu duhul" poi ce a zis cineva ca trebuie sa ma creada pe mine... poi pe sfintzi ar trebui sa-i creada, ca eu sunt doar un pacatos, dar asta e asha cum itzi spun eu, shi nu de la glodeni o shtiu:
sarac cu duhul = nebuni adevaratzi, idiotzi, smintitzi fara vina, cretini, schizofrenic, retardatzi, tampitzi shi toate soiurile de handicapatzi, la ei se refera in primul rand Domnul cand spune "fericitzi cei saraci cu duhul ca a lor este Imparatzia Cerurilor" caci nimeni nu este mai smerit shi mai ascultator decat aceshtia, caci iata ca nimic nu shtiu shi nu pot sa faca fara sa fie invatzatzi shi sa li se arate shi sa fie ajutatzi.... deci este conform cu ce spun Sfintzii Parintzi, pe cand dumneata nu pricepi, dar nu este vorba despre nebunii cei vicleni, adica slugile lui satan shi ale lui gLumeail...
deci inainte de a da cu parul, stimate fratele... nu shtiu al cui... ca mie mi te-ai aratat invatzator shi ca atare ironic zeflemitor... studiaza matalutza macar ce am scris, sa vezi ca citatele aproximative pe care le-am dat, m-am straduit sa fie exacte dupa sensul lor, shi asta pentru ca nu am memorie buna shi nu imi place sa dau citate exacte sa nu zica unii ca e rau sa dai citate ca asha fac sectantzii.... deci citatele pe care le-am dat iata ca le-am dat dupa ureche, deoarece Domnul in urechile noastre implinea scriptura, iar el o implinea in virgula shi punct, shi in litera, intru Duhul....
deci iata ca tzi-am explicat shi tzi-am talmacit din nou, shi acel lucru nu e de la Noul Ierusalim ca nu am reushit sa citesc tot ce se scrie la ei... dar e in shi sensul lor... ca doar au purtat-o pe sarmana Verginica pe la toate azilurile ca sa-i inchida gura shi n-au reushit... cum au reushit la multzi dintre intelectualii vremilor acelora...
deci ce ai vrut sa-mi ceri? sa nu dau citate dupa ureche? poi ce sens au citatele dupa litera daca nu le intzelegetzi nici pe acelea care au gramatica lor in Duhul? tzi-am zis, le-ash fi dat exacte, dar n-am memori din pricina pacatelor, sau cineshtie de ce, shi de aceea le-am dat asha cum le tziu minte... deci fi bun shi ma iarta... ca imi pare rau ca nu le-am putut da exacte shi dupa cum sunt trecute ele in cartea sfanta... ash fi vrut, dar n-am putut... ca cu copy-paste... te las pe tine sa te joci.
sper sa ajungi sa fi totushi fratele... dar multzumesc pentru punerea la punct... caci iata ca eu te-am pus la virgula.
|