View Single Post
Vechi 08.12.2008, 19:48:04
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

[COLOR=green]Stimati colegi, foarte multi dintre Dvs ati intrat pe acest blog pe care eu il doresc un blog al bucuriei, ca sa va manifestati frustrarile. Cei care au venit cu comentarii rautacioase sunt oameni seci, reci, oameni fara sentimente, oameni care au uitat ca au fost candva copii. Nu stiu ce vreti sa demonstrati prin aceasta atitudine... Ca sunteti credinciosi, ca sunteti placuti lui Dumnezeu? Va rog, fiti logici... Sunteti niste bieti jalnici. Atat! [/COLOR]
[COLOR=green]Si lasati-ne în pace, nu ne mai deranjati, pe noi, cei care credem ca niste copii în bucuria Craciunului. [/COLOR]
[COLOR=green]Dvs vorbiti, in continuare despre 666, despre sfarsitul lumii si tot ce va poate schilodi sufletul. Eu promit sa nu va deranjez, dar incetati de a mai intra pe acest blog.[/COLOR]
[COLOR=green]Aici, pe acest blog, este loc pentru toată lumea buna la suflet, este loc pentru oamenii care stiu sa ofere si sa primeasca bucurie... [/COLOR]
[COLOR=green]Sper sa intelegeti apelul facut...[/COLOR]
[COLOR=green]Va multumesc![/COLOR]