View Single Post
Vechi 08.12.2008, 20:16:48
tot.eu tot.eu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
"inapoia mea satano, caci este scris, Doar Domnului Dumnezeului Tau sa i te inchini shi Lui sa-i slujeshti"

deci cum ash putea asculta de astfel de sfaturi glumetze? fereasca Dumnezeu! shi atat de prietenoase care te leapada ele asha de frumos de Adevar shi te shi arunca in ibricul dracului ca sa bei shi sa bei shi sa munceshti mereu in muncile iadului, iar apoi te shi destinde cu pat, mancare shi plimbare, shi iar pat mancare shi plimbare shi iar pat, mancare shi plimbare... shi multa desfranare prin nalucifariferizare asha ca in poveshtile vanatoreshti...

deci ma iarta stimate "tot.eu" ca nu shtiu cine eshti? dar la indemnul ce a ieshit din guritza ta cea dulce shi la ascultarea mea cea ticaloasa am dat un citat aproximativ din Hristos, cand a mers ca sa fie ispitit... shi nu la tine ma refer ca satano...

dar multzi se lasa sculatzi ca shi scula sculata a duhului minciunii maririi de sine, cineshtie pentru ce sau slava de la oameni, faima, ori mandrie ori nebunia aia de pe urma...

acuma nu vreau sa speriu pe nimeni, dar spune-mi te rog shi mie care este motivul petnru care afirmi ca Noul Ierusalim este nociv, sau Pucioasa? shi cum ar fi nociv asha ceva iar PanEcumenismul eretic al gLumii nu este?

deci nici insinuarile rauvoitoare care spun dulcelui amar shi amarului dulce sau laptelui shi mierei ca sunt otrava shi otravei ca este miere, deci insinuarile astea pecetluitoare nu tzin nici de foame shi nici nu se pot constitui in vre-un argument, decat ca te faci asha, calare pe matura, sluga vrajitoriei camilei-cămila, unde camila este o sfoara asha foarte grosa, pe care o ingit fariseii shi saducheii in timp ce strecoara tzantzarii...

deci draga necunoscut, nu te supara pe mine ca ma stradui sa nu cad in necredintza.... shi poate te-am ranit astfel cu o vorba atat de dura....

dar cafea nu voi mai bea, iar de Noul Ierusalim, de cetatea cea sfanta, nu ma voi lepada, cu ajutorul lui Dumnezeu, ca eu sunt asha de ushuratic la lepadare... ca un ranjet daca vad, shi gata, sunt adormit in ispita shi ma comport intru lepadare... sau asha de fricaos ca... mai bine nu ma laud iarashi... deci ma rog sa nu ma lepede Hristos-Dumnezeu, ca daca ar fi dupa putintzele mele... m-ar fi dat satana demult in cap, shi peste cap shi m-ar fi pus sub picioarele sale... cum a incercat in fel shi chip cu tzara asta shi va mai incerca mereu...

deci ma iarta ca tzi-am raspuns... ca nu shtiu cine eshti, sa fie vorba de Maria Margareta?
Nu..nu e Maria Margareta.
Mesajul meu nu a fost un indemn la cafea...ci la a analiza putin cat caz ai facut pe seama unei licori de altfel rea..si cat de ingaduitor esti cu un fenomen condamnat de atatia mari parinti induhovniciti ai tarii noastre.
PS: Personal nu imi place cafeaua deloooc