View Single Post
Vechi 09.12.2008, 10:38:48
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

spui ca sunt gLumetz penibil? shi invalmashit shi confund metafora shi figuratul cu propriul? ca rastalmacesc shi deci procedez ca un sectant?

poi foarte bine m-ai caracterizat pe mine, dar despre mine vorbeam eu?
shi caracterizarea mea, intuneca cu ceva Adevarul?

shi harababura pe care ai remarcat-o sa nu aiba miez in ea? iar daca tu nu pricepi ce dureri sunt in semnatura mea, ar trebui sa-tzi dau tzie raportul? doar pentru ca te crezi vrednic invinuind? shi facand pe proful de romana care shtie despre metafore?

poi sa fi sanatos fratele meu, ca doar, multzi chematzi shi putzini aleshi, iar singureu nu am cum sa ma aleg... decat facand din cele ce s-au dat tuturor... dar nu ca shi cele neintzelepte ci ca shi cele cinci intzelepte...

deci iata ca te salut cu respect, ca asha am invatzat in armata sa dau raportul... shi-tzi multzumesc pentru mustrari, shi ca-mi arata-shi barna, ca asha este precum ai spus, shi deshi ma-i suparat, am sa fac pe nebunul shi am sa ma aratat ca un viclean prefacut... de parca n-ash fi... de ochii lumii,..................... iar ai shefului? sa vezi ce pisica blanda.... de parca n-am shtii... pe ce gradinari vrem noi sa pacalim? "au doara ca sa prindem un caine mort, sau un purice, asha ca shi pentru a aduna prepelitze de pe dealuri?" (citat aproximativ shi parafrazat)