Citat:
În prealabil postat de tot.eu
Nu..nu e Maria Margareta.
Mesajul meu nu a fost un indemn la cafea...ci la a analiza putin cat caz ai facut pe seama unei licori de altfel rea..si cat de ingaduitor esti cu un fenomen condamnat de atatia mari parinti induhovniciti ai tarii noastre.
PS: Personal nu imi place cafeaua deloooc
|
poi poate cineva sa-L condamne pe Dumnezeu? "au doara" nu face el ceea ce vrea? dar ceea ce vrea shi ceea ce face El o cuvinteaza mai inainte prin proorocii Sai, ca sa nu aiba nimeni raspuns la judecata... asha ca sa stam bine shi cu frica shi cu luare aminte cum ne indeamna sf. Arh. Mihail... ca suntem putzin credincioshi, sau pagani, de ce nu vrem s-o recunoashtem... ca daca am recunoashte-o am cauta sa ne intarim in credintza, dar fiindca spunem ca suntem credincioshi, ne iau draci ca din oala, shi ne impidica shi ne incurca mereu... pandind momentul oportun cand sa ne subtilizeze cu sfatul cel rau furandu-ne shi desavarshirea shi roada shi viatza... intr-o clipa cat o zi intreaga.
ca ushor este a scrie versuri cand nimic nu ai a spune, dar iata ca Verginica shi proorocii urmashi ai ei, au avut shi mai au ce sa spuna...