View Single Post
Vechi 09.12.2008, 21:38:39
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
importanta este legatura dintre student si Dumnezeu, dintre student si duhovnicul sau si, as zice dintre student si propria persoana
...si nu numai pt studentii teolgi sau elevii seminaristi, ci PT TOT CRESTINUL ORTODOX!!! raspunsul la Judecata particulara si la cea Finala nu mi se cere ce au facut studentii teologi (NU "teologii", nimeni NU merita aceasta numire!!! CINCI sunt cei ce sunt "teologi" si aceia sunt Sfinti: Sf.Ioan Teologul - Evanghelistul, Sf.Grigorie Teologul - de Nazianz, Sf.Vasile cel Mare, Sf.Ioan Gura de Aur, Sf.Simeon NOUL Teolog, si il putem aduga de ce nu pe Sf.Maxim Marturisitorul, in rest nimeni nu este Teolog, teolog e sa fii ca acesti Sfinti - adica TRAITORI) ci ce am facut eu pt ei ca sa se indrepte, ca NEPASAREA sau INDIFERENTA se va plati crunt! Cati dintre noi ne mai rugam azi pt studentii teologi ca sa devina niste preoti model??? Vom fi intrebati cum ne-am crescut copiii ca sa fie niste TEOLOGI prin CREDINTA si FAPTE BUNE, PRIN SMERENIE si TRAIRE!!! nu neaparat prin scoala, prin diploma, aceea nu are valoare in fata lui Hristos!!! Ci sufletul pe care mi l-am pus in invatarea lucrurilor sfinte ca sa pot invata pe omul de rand, pt ca eu voi da raspuns in ziua judecatii pt ele!!!
Asta sa ne intereseze pe noi, frati crestini: CE BINE AM FACUT EU PT APROAPELE MEU???

Sa fiti binecuvantati!!!
Reply With Quote