Citat:
În prealabil postat de scrabble
"Tic verbal" este atunci cand cineva repeta niste cuvinte fara noima. Faceti-va milostenie si identificati-mi mai intai cuvintele fara noima din mesajul incriminat, dupa care ma puteti acuza de "tic verbal".
Vreti sa spuneti ca nu BOR are puterea de a reglementa portul baticului? Daca nu BOR, atunci cine? Calendaristii? Iehovistii? Budistii?
Am venit cu o solutie, ca sa inceteze disputa sterila care de 26 de pagini n-a dus nicaieri. Cum puteti contesta ca o decizie a BOR in acest caz n-ar linisti apele si n-ar pune capat disputei pentru totdeauna?
Ce vi se pare de neinchipuit la propunerea mea? Unde n-am dreptate?
|
Tot timpul faci referire la BOR , la orice topic pe care scri .Revenind, BOR , prin reprezentantii sai , au adus lamuriri in toate cele ce te framanta pe tine, pe mine si pe ori si cine. Aici suntem pe un forum si nu trebuie sa ai, sa avem pretentia unor raspunsuri oficiale , ci sunt pareri mai mult sau mai putin autorizate, indreptatite. Poti, intra pe site si acolo , iti garantez 100%, vei gasi raspunsuri autorizate, citate, articole bine documentate cam la tot ce discutam aici pe forum. Mult succes !