View Single Post
Vechi 10.12.2008, 16:47:07
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de geo.nektarios Vezi mesajul
Fiecare postare a fratiilor voastre sa fie cate un "plus" pt fiecare cititor din care sa isi incarce sufletul de mai multa IUBIRE si PRETUIRE fata de persoana pe care o iubeste!!! Aduceti lucruri CONCRETE, REALE si nu PARERI!
"parerile nu se discuta!" spune o zicala!!!
A doua porunca pe care a dat-o Mantuitorul nostru Iisus Hristos a fost porunca iubirii fata de Dumnezeu si fata de aproapele nostru.Iubierea este singura care ramane dupa noi caci "dragostea nu se manie,nu cauta ale sale,nu se bucura de nedreptate ci se bucura de adevar".Minunata ideia de a deschide un topic despre iubire.Am deschis si eu unul despre iertare,gandindu-ma si la acei care, chiar si aici pe forum te ranesc pe public si apoi isi cer iertare pe privat.......dar nu s-a prea ingramadit multa lume sa spuna o vorba buna.
Poate tema dragostei de aproapele va avea mai mult succes avand in vedere ca sarbatoarea Craciunului este sarbatoarea dragostei si a bucuriei.
Mie mi s-a raspuns de multe ori la dragoste cu ura,m-a durut si ma doare si acum.De obicei iubim pe acei care ne lauda sau ne fac bine, cert este ca ne iubim copii.Ne iubim partenerul de cele mai multe ori atata timp cat are bani,pozitie sau ne poate oferi ce ne lipseste iar cand toate acestea dispar dragostea se transforma in cel mai bun caz in indiferenta.
Reply With Quote