Citat:
În prealabil postat de ancah
Evanghelia dupa Matei Cap. 5. 39 : Eu insa va spun voua: Nu va impotriviti celui rau; iar cui te loveste peste obrazul drept, intoarce-i si obrazul celalalt.
Intrebarea mea este, de cate ori sa intoarcem obrazul sau cu alte cuvinte, de cate ori sa-i dam voie celui rau sa ne loveasca. Oare cand putem spune: e destul! Si ce masura de aparare putem lua, care sa nu fie in contradictie cu scripturile.
|
ancah, acest lucru nu stie nimeni sa te invetze si nici nu ashtepta sa te invetze nimeni, Dumnezeu te va invatza, si domnul Iisus te va veghea, si cei de sus pe bratze te vor tzinea... ma intreb si eu : Cine este oare viu si sa nu gresheasca si cine este invatzat si sa nu se invetze?
itzi pot spune doar cum fac eu:
-am pastrat bota si am lepadat sabia, am pastrat existentza in lume si am lepadat catania,
dar totusi la intrebarea ta raspunsul este de 77 de ori cate 7 ca asha a invatzat Domnul Iisus, si aici nu inseamna foarte mult cum se spune si cum se invatza, ci ca de fiecare data, stimata ancah, sa dai fuga la Dumnezeu si eventual sa-l rogi sa te ajute!