View Single Post
Vechi 11.12.2008, 08:54:26
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fratele Vezi mesajul
da...deci oricum am zis sa il iei ca o constatare generala..dar cum citesti si tu din 2 in 2 ai inceput sa dezabati un mesaj....care l-ai vrut...la care ai simtit ca poti sa dai niste dume...
despre definitia cu axioma tu ai luat-o la propriu..poate am fost prea profund pentru tine...vroiam sa-ti sugerez altceva dar se pare ca n-ai inteles...atunci inseamna ca am avut dreptate cu "nebunu"...
in final as vrea sa nu fiu asa "profund": crezi ca banuti castigati astfel iti folosesc?(si daca ii castigi nu crezi ca ii arunci la fel?)
(si am specificat:nu is de acord cu vasi...)
(astept o palavrageala de 20 de randuri...mai scurta nu cred ca poate fi de la tine...poate pun si eu ceva banuti)

nu shtiu ce inseamna dume, asha ca nu pricep prima fraza, foarte "jmechera"

bineintzelesc ca tu imi sugerezi mereu shi ca nu spui nimic, ci intotdeauna eu n-am intzeles... unde batzi... poi acolo batzi ca nu vrei sa pricepi ca bine tzi-am talmacit despre cei "saraci in duh" shi despre nebunul cel vicelan, ca doar sfintzii parintzi ne-au deschis ochii, iar noi doar ne-am mirat cum sta defapt treaba...

dar vad ca nu shtii ce este axioma la propriu, atunci uite:

sectantzii au false axiOMe pe care le DEMONstreAză obtzinand axIOme-deMONstratE folosinduse mereu de incantarea orgoliilor fraierilor pentru "parafrazele exact citate" in baza unor intzelegeri cu totul aproximative...

acum daca tzi-ai primit palavrageala (nu shtiu daca sunt fix 20 de randuri sau mai putzin dar acuma n-am timp sa-tzi raspund mai amplu ca-s pe fuga) poate pui ceva banutzi... shtii dumneata unde.

o zi buna...