Citat:
În prealabil postat de fratele
da...deci oricum am zis sa il iei ca o constatare generala..dar cum citesti si tu din 2 in 2 ai inceput sa dezabati un mesaj....care l-ai vrut...la care ai simtit ca poti sa dai niste dume...
despre definitia cu axioma tu ai luat-o la propriu..poate am fost prea profund pentru tine...vroiam sa-ti sugerez altceva dar se pare ca n-ai inteles...atunci inseamna ca am avut dreptate cu "nebunu"...
in final as vrea sa nu fiu asa "profund": crezi ca banuti castigati astfel iti folosesc?(si daca ii castigi nu crezi ca ii arunci la fel?)
(si am specificat:nu is de acord cu vasi...)
(astept o palavrageala de 20 de randuri...mai scurta nu cred ca poate fi de la tine...poate pun si eu ceva banuti  )
|
nu shtiu ce inseamna dume, asha ca nu pricep prima fraza, foarte "jmechera"
bineintzelesc ca tu imi sugerezi mereu shi ca nu spui nimic, ci intotdeauna eu n-am intzeles... unde batzi... poi acolo batzi ca nu vrei sa pricepi ca bine tzi-am talmacit despre cei "saraci in duh" shi despre nebunul cel vicelan, ca doar sfintzii parintzi ne-au deschis ochii, iar noi doar ne-am mirat cum sta defapt treaba...
dar vad ca nu shtii ce este axioma la propriu, atunci uite:
sectantzii au false axiOMe pe care le DEMONstreAză obtzinand axIOme-deMONstratE folosinduse mereu de incantarea orgoliilor fraierilor pentru "parafrazele exact citate" in baza unor intzelegeri cu totul aproximative...
acum daca tzi-ai primit palavrageala (nu shtiu daca sunt fix 20 de randuri sau mai putzin dar acuma n-am timp sa-tzi raspund mai amplu ca-s pe fuga) poate pui ceva banutzi... shtii dumneata unde.
o zi buna...