Subiect: Versetul de azi
View Single Post
Vechi 11.12.2008, 10:30:28
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

domnule, dar shtii ce este foarte bizar?
ca unul, ca la el ma refer, deshi este in spate, pe umeri la Hristos shi Acesta il cara in spate spre staul, n-apoi la oile cereshti, se incepe pitidiotul de multe ori ca sa-i traga palme la Hristos, sau sa se nemultzumeasca, sau sa se distreze sau nici mai mult nici mai putzin, ci ajuns acasa printre oile cereshti incepe de se lauda ca a facut singur tot drumul ala shi el aproape ca i-a shi batut pe lupii respectivi deghizatzi shi cand a sosit Domnul, mai mult il incurcase, nevazand ca lupii defapt erau gata gata ca sa-l sfashie shi sa-l piarda definitiv, ca mai era putzin de tot shi il iadificau complet... deci auzi acolo, cica el s-a scos dintre lupi sau se poate scoate... poi nu e bizara o astfel de minciuna care deshi teoretic e nedorita, dar practic numai ea ishi face cale ca sa se laude mereu... asha ca shi cum el l-ar fi luat in spate pe Hristos shi l-a carat n-apoi in staulul Sau caci venise la locul cu pricina shi l-a incurcat pe el care era gata sa se incununeze, ca mai avea putzin shi i-ar fi biruit pe nemernici, ca in mintea lui era ca in povestea aia de-a dreapta:

-shi cum a fost lupta (cu infractorul ticalos, cu furul)?
-poi l-am luat cu amandoua mainile de piept, shi dai shi dai shi dai...
-dar cu care mana dadeai daca il tzineai cu amandoua mainile de piept?
-poi nu eu dadeam ci el!

"si gasind-o, o pune pe umerii Sai, bucurandu-se" "caci am gasit drahma pe care o pierdusem" ... o, tu, drahma mititica... pierduta in cel mai ascuns shi necatuat locshor... pe care toata lumea il shtie, dar tu nu vrei sa-l mai vezi....
Reply With Quote