"Cred ca Dumnezeu a ingaduit sa existe si raul pe pamant tocmai pentru a capata farmec binele"
Eu cred ca binele din rai capata muuult mai mult farmec decat binele umbrit de rau de aici, sunt atatea pers pt care binele asta vine prea tarziu si prea putin, mai ales in Romania, cand deja ti-a pierit cheful de viata si de orice si nu -ti mai trebuie nimic decat sa dispari -care nu se poate.
"am putea diferentia lumina fara sa existe intunericul? ...altfel n-am mai sti sa dam valoare atator lucruri bune si frumoase de pe pamant"
inchipuie-ti ca ingerii care traiesc numai bine si fac numai bine ca asa sunt construiti, diferentiaza si apreciaza mult mai corect dacat noi! Ei ne ghideaza si indruma de fapt, fara ei am fi facuti praf instant de draci.
"fara lupta n-ar mai exista victorie sau infrangere".
Depinde de tipul de lupta, daca e corecta sau nu in primul rand ! si in afara de asta si ingerii au luptat, cand Arhanghelul Mihail a oprit cetele cu sfaturile lui sa nu pice la fel ca Lucifer. Asemenea lupta convine oricui, dupa asta chiar ca victoria e victorie nu e pacaleala, ei chiar au castigat (raiul). Spune tu ca nu ti-ar conveni sa te fi creat D-zeu inger in loc de om!
|