Avertizarile tale ma mobilizeaza sa ma reevaluez. Chiar daca nu sunt de acord cu ele. Voi fi, daca voi putea, de partea celor smeriti, dar ma voi stradui sa-L iubesc doar pe Dumnezeu, iar pe sfinti sa-i cinsteesc. Am primit mult si mult mi se va cere. Despre multe lucrururi eu nu voi putea spune ca nu le-am stiut. De aceea, iti sunt recunoscatoare, intr-un fel, deoarece, fara sa-ti propui, m-ai atentionat cu alte cuvinte sa nu ma joc cu mantuirea, indiferent pe cine am avut duhovnic. Ma simt datoare sa-ti ofer si eu un mic sprijin duhovnicesc.
Daca vei continua sa acuzi pe cine nu trebuie, nu te vad bine. Te avertizez ca ai cazut intr-o mandrie crunta. Si mandria este pierzatoare de suflet, orbitoare, distrugatoare. Toate faptele bune si toate rugaciunile se naruie in fata mandriei! Si n-as vrea sa ai surprize la usa Raiului!
Bine faci ca abandonezi acest subiect. Nu uita sa-i spui duhovnicului tau ce minunatii ai scris pe-aici in legatura cu parintele Gabriel Nicu. Eu te iert, dar cu Dumnezeu descurca-te singur! Doamne ajuta!
|