View Single Post
Vechi 12.12.2008, 00:12:00
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de doareu Vezi mesajul
Buna,eu cunosc un duhovnic vazator cu duhul in bacau ,cu mare har,care pe mine personal m-a ajutat foarte mult..In bucuresti cunoasteti duhovnici vazatori cu duhul?
"DOAREU", (ce bizar suna sa ne adresam uni altora cu pseudonime) eu te cred. Si ma bucur pentru tine. Mi-aduc aminte ca dupa ce am citit "Marturii din Tara Fagarasului" si "Noi marturii din Tara Fagarasului", culegeri de relatari despre Parintele Arsenie Boca, am "patit" cam acelasi lucru ca si tine: m-am trezit brusc si eram chinuit de intrebarea "Eu de ce nu am stiut nimic despre Parintele atata amar de vreme?" Mi-am dat seama atunci ca pe acest pamant binecuvantat au fost, sunt si, Doamne-ajuta, vor mai fi mari Parinti. Am vrut, ca si tine, sa aflu daca azi mai sunt si unde. Mi s-a stins foarte repede aceasta curiozitate pentru ca mi-am dat seama ca si daca as afla despre dansii (si am aflat cate ceva) tot nu mi-as permite sa ii caut pana cand nu-mi rezolv problemele cu propria mea persoana.

Pe de alta parte, stiind de dansii eu cred ca am primi foarte mult incercand sa ajungem in preajma lor sa ii ascultam sau citind eventual scrierile lor.

Asa ca, poate, (e doar un gand, nu stiu daca e bine) pastrand distanta cuvenita si lucrand temeinic cu propria noastra persoana, poate zic, ar trebui sa indraznim.

Daca e bine sa spunem si altora despre acesti mari traitori, iata ce mi s-a intamplat anul acesta: cand am mers prima data la biserica Sf. Nicolae de la Draganescu nu am gasit nici un indicator de Draganescu. Cand am intrebat am fost orientat de doua ori gresit de oameni care parea a sti foarte bine drumul. In sfarsit la a treia incercare am reusit. Dupa ce m-am intors la Bucuresti am considerat ca trebuie ca confectionez 2 indicatoare rutiere pentru ca altii sa poata ajunge mai usor acolo. M-am intors in Mihailesti (comuna din care se ramifica drumul de Draganescu), am gasit cele mai bune amplasamente pentru indicatoare, am facut masuratorile, am aflat programul Primariei pentru aprobari si in cele din urma m-am gandit sa-l intreb si pe Parintele Razvan de la Biserica din Draganescu daca are ceva impotriva initiativei mele. Si spre surprinderea mea mi-a spus ca nu-i nevoie: "Cei ce trebuie sa vina vor ajunge aici si fara indicatoare.". L-am ascultat.
Reply With Quote