Domnule nici n-are sens sa combat orbirea rauvoitoare a articolelor respective ci doar am sa arat lumina din textele proorociei Domnului:
“În urma lui Iustin și în urma lui, se va sui…”
aici e vorba ca v-a urma shi ca v-a merge pe urma lui, spre deschiderile spre dialogurile panecumeniste, cu catolicii shi protestantzii shi ereticii shi asta este urma lui Iustin, pe care cu Intzelepciune shi buna paza shi iubire de monahi shi monahii a dus-o patriarhul al 5-lea cu cele doua perioade ale sale... iar in final v-a unge, poi ce va unge? poi v-a unge IV. MITROPOLIA CLUJULUI, ALBEI, CRISANEI SI MARAMURESULUI atunci cand l-a ales pe Bartolomeu Anania, atunci cand l-a uns shi l-a ashezat in scaunul de mitropolit chiar Patriarhul Teoctist cu mainile Domnului, shi acesta, impreuna cu arhiereii Pop Bistritzeanul shi Vasile, sunt cei ce au reindreptat calea shi au scos poporul din panecumenismul eretic shi apostat shi l-au reindreptat spre calea Domnului... fiind singurul care a imbracat haina razbunarii Domnului in dezabaterile sfantului sinod privind cazul Corneanu... "Ia aminte, că Eu aleg din nou Ierusalimul și mă voi îmbrăca în mantia răzbunării"
deci iata ca ce a zis Domnul sunt lucruri care s-au implinit la fix, demne de crezare, iar ce spun talmacii lumeshti e pleava... shi nu-tzi trebuie cineshtie ce ca sa citeshti shi sa vezi shi sa pricepi ca sa urmezi, caci foarte clar a vorbit Hristos-Dumnezeu prin proorocii Sai pentru zilele acestea...
“ Ia aminte, că trebuie să stai încă o dată pe scaunul bisericii, că te-am găsit potrivit să așez prin tine pe cel de-al șaptelea uns. Ia aminte bine, că s-au împlinit cei șaptezeci de ani de sub puterea fiarei roșii. Acum Eu așez din nou Ierusalimul. Te-am adus a doua oară pe scaunul bisericii să-Mi pot așeza vremurile așa cum erau până la domnia fiarei roșii. Și Îmi voi unge prin tine cu untdelemnul sfințeniei pe cel de-al șaptelea uns. Acela este de la Mine; întru acela binevoiesc. Peste el voi coborî legile Mele pe care Mi le-ați stricat; cu el voi îndrepta iarăși vremurile pe care Mi le-ați schimbat; și cu el voi netezi cărările și voi îndrepta calea vieții, ca să vină spre Mine poporul Meu cel orbit de nelegiuiri. Ia aminte, că ți-l voi face cunoscut. Iată toiagul și crucea biruinței. Păstrează-le pentru ungerea acestui slujitor al Meu. Amin, amin, amin. (29 aprilie/12 mai 1990)"
deci cronologia corecta este:
1. Miron
2. Nicodim
3. Iustinian (sic!) (corect era Justinian)
4. Iustin
5. a)Teoctist b)Teoctist
6. Daniel (shi sunt texte nenumarate in care i se adreseaza pe numele sau, Daniele...)
7. este vorba despre cineva care v-a fi al 7-lea Patriarh shi inca nu a fost ales de Sinod...
caci patriarhul Daniel nu poate fi al 7-lea decat printr-o speculatzie aberanta... ca doar nu potzi sa urmezi tu dupa tine, ci doar revi in scaunul Patriarhal, asha cum s-a intamplat, shi iata ca a facut ce i-a cerut Domnul, l-a ashezat shi a refacut mitropolia IV. MITROPOLIA CLUJULUI, ALBEI, CRISANEI SI MARAMURESULUI impartzind Mitropolia Ardealului in doua.... dupa Voia lui Dumnezeu ca sa refaca lucrurile Sale cum au fost inainte de fiara roshie... shi ca sa-i reintoarca pe oameni, pe popor la poruncile Sale...
Deci Maria Margareta, nu mai manca otrava celor mincinoshi.... ca iata ca tzi-am aratat ca s-a implinit exact, in punct shi virgula, fara nici o posibilitate de tagada!
|