View Single Post
Vechi 13.12.2008, 16:38:10
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Talking Cei șapte patriarhi erau doar 6...

Dragă VSOVI,
Vezi ce se întâmplă dacă nu ești atent? Dacă citeai de două ori ultima mea postare ai fi observat că acea “cronologie” , prezentată ca o “proorocie” nu-mi aparținea mie, ci “Cuvântului dat de Dumnezeul de la Pucioasa”. Așadar pucioșii prooroceau așa despre patriarhii României:
1. Miron
2. Nicodim
3. Iustinian
4. Iustin
5. Teoctist
6. Teoctist
7.
Iar din context reiese clar că al 7 lea urma să fie Irineu Bistriceanul. Așa sperau pucioșii din toată inima la acea dată: 29 aprilie/12 mai 1990. De ieșit însă, a ieșit Daniel la următoarele alegeri.
Dumneata observi corect că lucrurile au stat cu totul altfel, și le așezi așa cum trebuie:
1.Miron
2. Nicodim
3. Iustinian
4. Iustin
5. a)Teoctist b)Teoctist
6. Daniel (shi sunt texte nenumarate in care i se adreseaza pe numele sau, Daniele...)
7. este vorba despre cineva care v-a fi al 7-lea Patriarh shi inca nu a fost ales de Sinod...
După aceea, tragi concluzia :
“Deci Maria Margareta, nu mai manca otrava celor mincinoshi.... ca iata ca tzi-am aratat ca s-a implinit exact, in punct shi virgula, fara nici o posibilitate de tagada!”
Păi, frate VSOVI, dă-mi voie să mă apăr! Ce s-a împlinit, mă rog, dacă cele două liste sunt radical diferite? Dacă listele ar fi fost la fel, da, însă dacă observi matale cu atenție, la poziția 6, una s-a proorocit la Pucioasa, și alta a ieșit la vot! Repet, “proorocia” care pretinde aberația că Teoctist ar fi păstorit de două ori nu-mi aparține și nici nu sunt de acord cu ea, deci nici vorbă ca să mănânc otrava celor mincinoși. Cred că ți-ai dat seama acum cine sunt mincinoșii: ăia pe care îi lauzi frăția ta.

Divagațiile despre Mitropolia Transilvaniei și despre unșii ei nu-și au rostul aici, deoarece textul vorbește doar despre patriarhi, nu și despre mitropoliți.
Observația dumitale că (citez) “sunt texte nenumarate in care i se adreseaza pe numele sau, Daniele...” (referindu-te la patriarhul Daniel) este complet greșită. Până în prezent, niciodată “Cuvântul Dumnezeului de la Pucioasa” nu i s-a adresat Patriarhului Daniel. Textele pe care le-ai văzut frăția ta (și nu sunt deloc puține) adresate “păstorului Daniel” sunt adresate de fapt lui Dănciucă Gheorghe, zis “nea’Mișu”, zis “păstorul Daniel”. Este vorba de un pucios de nădejde din comuna Mănești - Dâmbovița (acum, un biet pensionar foarte înaintat în vârstă și foarte bolnav), mâna dreaptă pentru “mama Gigi”, alături de “păstorul Cristea” (cealaltă mână dreaptă, că a avut două, și cu a ei, trei). Fără a fi preot, îndeplinea o funcție echivalentă cu cea de “pastor” la protestanți. Lui și numai lui i s-a adresat Cuvântul de la Pucioasa cu apelativul Daniel ( care de altfel, era un pseudonim, adică un nume mincinos)
Să auzim și de bine!
Maria Margareta