View Single Post
Vechi 15.12.2008, 10:01:20
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Răspuns pentru tigerAvalo9:
Pe blogul noulierusalimnip.wordpress.com vei găsi răspuns și la această întrebare, în special dacă citești articolele:

60.Actualitatea la NIP: Alte învățături eretice
63. Caruselul ereziilor
80. Liderii pucioși născocesc noi porunci contradictorii

Maria Margareta
1. Miron
2. Nicodim
3. Iustinian
4. Iustin
5. Teoctist
6. Teoctist
7.

sa fi facut Hristos-Dumnezeu o astfel de ierarhie? cum poate urma un patriar dupa el insushi? Nu ci in Cuvantul lui Dumnezeu s-a aratat ca Dumnezeu a voit ca sa revina pe scaunul sau petriarhul Teoctist. Shi pentru asta se face distinctzia respectiva, ca sa se scoata in evidentza ca era gata gata sa nu mai fie patriarh, shi nici nu a mai fost pentru cateva zile, deci atunci s-a cautat a se scoate in evidentza situatzia aceea cand Patriarhul Teoctist ajuns la o manastire, s-a adresat monahului respectiv:"-ma vei vinde pentru un blid de linte, cum a facut Esau?" deci situatzia a fost grea de tot...
dar cand spune de ierarhia pe scaunul patriarhal, atunci e asha cum tzi-am aratat eu, shi asha ceva spune shi poorocia shi nu enumerarile shi argumentarile aberante care vor sa demonstreza ca sunt sectantzi, caci nu sunt sectantzi! ci vor sa-i scoata eshtia de pe net, dar nu-i nici o problema caci proorociile lui Dumnezeu se implinesc negreshit, pe cand cele de la oameni chiar daca demonstreaza ei in fel shi chip, alea sunt apa de plaoie, caci nu se implinesc.

1.Miron
2. Nicodim
3. Iustinian
4. Iustin
5. a)Teoctist b)Teoctist
6. Daniel (shi sunt texte nenumarate in care i se adreseaza pe numele sau, Daniele...)
7. este vorba despre cineva care v-a fi al 7-lea Patriarh shi inca nu a fost ales de Sinod...

iar chiar daca se adreseaza altuia cu acelashi nume, sa shtii dumneata ca la Patriarhul Daniel bate apropoul Hristos-Dumnezeu, ca doar nasul meu cel fin asta simte.

deci nu va lasatzi pacalitzi ca ar fi sectantzi, ca vor incerca orishice doar doar sa nu auda poporul Cuvantul Lui Dumnezeu, dar cine va citi ishi va da seama ca nu este mincinos... iar ucenicii, asha cum se poate... dar uitatzi-va la Duh shi deosebitzi-l de cel de la om, shi va garantez, atat cat am citit eu shi am realizat ca Domnul a vorbit prin Trambitza Sa... Penultima Trambitza inaintea Trambitzei Judecatzii shi Invierii...

deci n-are rost sa intratzi pe tot felul de saituri unde se minte shi se interpreteaza engroos rauvoitor, ca atunci de ce nu intrztai la musulmani shi la protestantzi ca sa vedetzi ce scriu despre ortodocshi? sau la evrei sau ce shtiu eu pe unde...

iar daca vetzi citi de la Noul Ierusalim, vetzi pricepe Adevarata interpretare a Scripturii, fara shtirbire shi fara minciuna... caci li s-a luat celor dintai shi li s-a data celor de pe urma! iar acesta este Ierusalimul Slavei Lui Hristos-Dumnezeu, iar cel vechi al Patimirii, al sfintelor Sale Patimi.

tigerAvalo9
"Acestia sunt eretici????????? "

eu nu le-am gasit nici o vina... ci m-am Mirat de Cuvantul lui Dumnezeu, shi inca ma mai mir de Hristos-Duhul.

Venirea aceasta este ca Dumnezeu readuce shi resadeshte Raiul din Cer pe Pamat, caci Romania este Noul Pamnt al Fagaduintzei, este Deuteromonul cel NOU... asha ca ferice de cel ce va intra in Viatza!