Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
Imagineaza-ti oameni, care sunt antrenati sa faca raul cu mijloacele diavolului. Nu se dau in laturi sa-ti faca raul cel mai mare, chiar sa ia viata daca li se cere, la adapost fiind de mijloacele si tehnicile oculte pe care le folosesc. Nu vad posibila o intoarcere a lor prin exemplul personal, mandria lor fiind prea mare ;asa cum satana nu poate reveni la smerenia pierduta. Dar, ce omului nu-i sta in putere, e posibil lui Dumnezeu. Pana atunci insa, pentru ca se pregateste venirea Antihristului, cum sa-i iubesti pe cei care prin tehnica de ei stiuta, te-au bagat in spital de mai multe ori? asta, ca sa spun doar unul din multele lor "numere" cu care se mandresc.
Cum sa-i iubesti?
Stiu precis ca se intereseaza acum in mod deosebit de Romania. E bine deci sa ne raspundem la aceasta intrebare, pentru a fi pregatiti a nu uri, ci a iubi, atunci cand ne vor face viata un iad pe pamant.
|
NU TE TEME, FIICA DOMNULUI!!! CINE ESTE UNIT CU HRISTOS, "SI BAUTURA OTRAVITOARE DE VA BEA NU VA PATI NIMIC!" SAU "VETI CALCA PESTE SERPI SI PESTE SCORPII SI NIMIC NU VA VA VATAMA!" Uite Psalmul 90, psalm de INTARIRE si credinta, de nedajde in Domnul:
1.Cel ce locuiește în ajutorul Celui Preaînalt, întru acoperământul Dumnezeului cerului se va sălășlui. 2.Va zice Domnului: "Sprijinitorul meu ești și scăparea mea; Dumnezeul meu, voi nădăjdui spre Dânsul". 3.Că
El te va izbăvi din cursa vânătorilor și de cuvântul tulburător. 4.Cu spatele te va umbri pe tine și sub aripile Lui vei nădăjdui; ca o armă te va înconjura adevărul Lui. 5.Nu te vei teme de frica de noapte, de săgeata ce zboară ziua, 6.De lucrul ce umblă în întuneric, de molima ce bântuie întru amiază. 7.Cădea-vor dinspre latura ta o mie și zece mii de-a dreapta ta, dar de tine nu se vor apropia. 8.Însă cu ochii tăi vei privi și răsplătirea păcătoșilor vei vedea. 9.Pentru că pe Domnul, nădejdea mea, pe Cel Preaînalt L-ai pus scăpare ție. 10.Nu vor veni către tine rele și bătaie nu se va apropia de locașul tău. 11.
Că îngerilor Săi va porunci pentru tine ca să te păzească în toate căile tale. 12.Pe mâini te vor înălța ca nu cumva să împiedici de piatră piciorul tău. 13.
Peste aspidă și vasilisc vei păși și vei călca peste leu și peste balaur. 14.
"Că spre Mine a nădăjduit și-l voi izbăvi pe el, zice Domnul; îl voi acoperi pe el că a cunoscut numele Meu. 15.Striga-va către Mine și-l voi auzi pe el; cu dânsul sunt în necaz și-l voi scoate pe el și-l voi slăvi. 16.Cu lungime de zile îl voi umple pe el, și-i voi arăta lui mântuirea Mea".
Deci sora mea, "NU te teme de cei ce ucid trupul, ca de suflet nu se pot apropia"!!!