View Single Post
Vechi 16.12.2008, 09:15:02
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Iisus a spus: "Eu nu pot sa fac de la Mine nimic ;precum aud, judec ; dar judecata Mea este dreapta, pentru ca nu caut la voia Mea, ci voia Celui care M-a trimis. Daca marturisesc Eu despre mine insumi , marturia Mea nu este adevarata. Altul marturiseste despre Mine ; si stiu ca adevarata este marturia pe care o marturiseste despre Mine. . . . . . . . . Eu nu de la om iau marturia, ci spun aceasta ca sa va mantuiti. . . . . .Cercetati Scripturile , ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica. Si acelea sunt care marturisesc despre Mine. Si nu voiti sa veniti la Mine, ca sa aveti viata ! Slava de la oameni nu primesc" ( Ioan 5, 30-47 ; 6, 1-2 ) " El face ce voieste cu ostirea cereasca si cu locuitorii pamantului si nimeni nu poate sa-L impiedice la lucrul Lui si sa - I zica : < Ce faci Tu ? > ( Daniel 4,32 )
[COLOR=green]Lasa ce-au spus altii... Au spus-o de mult, atunci, la timpul lor. Și nu mai e de actualitate. Tu ce spui? Tu ce crezi, ce gândești? [/COLOR]
[COLOR=green]Apreciez oamenii care gândesc cu capul lor și vorbesc cu propriile cuvinte.[/COLOR]