Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
 VSOVI, voi reproduce din nou textul analizat mai sus, așa cum apare el în “Cuvântul lui Dumnezeu”, la pag. 315. De data aceasta, pentru a nu mai exista nici un dubiu privind autenticitatea fiecărei virgule, voi elimina și comentariul care fusese adăugat de mine la poziția 3. Acum arată exact ca în original:
“ [COLOR=blue]Proorocie. Cuvântul Domnului către patriarhul Teoctist[/COLOR]
[COLOR=blue]Scoală-te din nou și șezi în mijlocul bisericii! Iată, citește aici:[/COLOR]
[COLOR=blue]1. Miron[/COLOR]
[COLOR=blue]2. Nicodim[/COLOR]
[COLOR=blue]3. Iustinian [/COLOR]
[COLOR=blue]4. Iustin[/COLOR]
[COLOR=blue]5. Teoctist[/COLOR]
[COLOR=blue]6. Teoctist[/COLOR]
[COLOR=blue]7.[/COLOR]
[COLOR=blue]Ia aminte, că Eu aleg din nou Ierusalimul și mă voi îmbrăca în mantia răzbunării [/COLOR][…]
[COLOR=blue]Ia aminte, că trebuie să stai încă o dată pe scaunul bisericii, că te-am găsit potrivit să așez prin tine pe cel de-al șaptelea uns.[/COLOR][…]”( Citat extras din CLD din 29 aprilie/12 mai 1990)
Sper că acum nu va mai fi nici o confuzie. Am folosit acronimul CLD pentru cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, deoarece am observat că îl preferi.
Maria Margareta
maargaareetaa@gmail.com
|
draga maria margareta, mai degraba sunt eu prooroc mincinos sau talmaci orb decat ca nu-i adevarat Cuvantul lui Dumnezeu...
eu nu am citit prea clar pasajul de care vorbeshti shi acuma ca mi-ai zis de unde sa-l citesc iata ca l-am citit insfarshit ca sa pricep proorocia:
deci cand spune ca prin Tine, adica prin Pf Teoctist Arapasu, am impresia ca Dumnezeu l-a pus prin Patriarh pe nimeni altul decat pe actualul patriarh Daniel, pe scaunul Moldovei, shi ca la el se refera...
uite acuma daca am citit, shi m-a ajutat shi Duhul, nu mai vorbesc in necunoshtiintza de cauza,
ci pot sa afirm fara ca sa ma inshel ca al 7-lea patriarh unsul shi alesul Domnului este nimeni altul decat insushi patriarhul Daniel, despre el spune proorocia.
deci nici despre arhiereii Irineu Pop Bistritzeanul shi nici despre Teofan shi nici despre Bartolomeu Anania cum incercam eu sa-mi explic fara sa fi citit, ci acum mie imi e clar ca LUMINA, ca e vorba despre Patriarhul Daniel. Caci iata ca prin mana patriarhului Teoctist, a ajuns prin Voia Domnului, pe scaunul succesoral al Moldovei ca apoi sa fie ales prin voia Domnului deshi patriarhul lasase un testament ca sa fie ales Teofan, tocmai pentru a se arata ca voia Domnului Primeaza shi nu cea a patriarhului... deci mi-e perfect clar ca Intzelepciunea patriarhului Teoctist a luminat pana shi dincolo de mormant.
deci Multzumesc Maria Margareta ca datorita tzie mi s-a luminat ce a vrut sa zica Domnul, ca iata ca necitind cu atentzie ma inshelasem shi am spus prostii despre arhiereii Teofan ori despre Pop Bistritzeanul.
dar daca observi, proorocia din "Citat extras din CLD din 29 aprilie/12 mai 1990" nu face referire la Arhiereul Pop Bistriteanul ci iata ce spune despre Acesta:
"O, cu mare taină Mă așez cu oștirile îngerești și cu toți sfinții Mei și Mă ating cu Duhul Sfânt Mângâietorul de creștetul arhiereului Meu Irineu, apostol vestitor al lucrării Mele de nou Ierusalim peste pământ, cel care acum șaptesprezece ani a fost martorul Meu în ziua pecetluirii și a așezării celei noi, din cer rânduită ca să fie, peste grădinița aceasta, peste care Eu, Domnul, cobor cuvântul venirii Mele spre tămăduirea de necredință a omului care aude vestea Mea și se întoarce la Dumnezeu cu inima și cu viața sa." (12-12-2008)
deci vezi dumneata cum il numeshte?
astfel ca s-a facut lumina-n sat... macar in sufletul meu
shi intra-devar, ca 5, shi 6 a fost Pf Teoctist, caci shi-a dat demisia defapt, shi a fost cerut de popor shi de aia a fost repus prin voia Domnului... caci se arata in acea proorocie ca a fost voia Sa... pentru ca sa-l puna prin El pe unsul Sau, adica pe Daniel, caci despre el vorbea Hristos-Duhul.
sper sa nu ma fi inshelat iarashi... dar acum, datorita tzie, sunt lamurit cine este al 7-lea patriarh, de care vorbea Cuvantul lui Dumnezeu, despre Daniel vorbea... deci el este cel care v-a reindrepta :
[SIZE=2]“ Ia aminte, că trebuie să stai încă o dată pe scaunul bisericii, că te-am găsit potrivit să așez prin tine pe cel de-al șaptelea uns. Ia aminte bine, că s-au împlinit cei șaptezeci de ani de sub puterea fiarei roșii. Acum Eu așez din nou Ierusalimul. Te-am adus a doua oară pe scaunul bisericii să-Mi pot așeza vremurile așa cum erau până la domnia fiarei roșii. Și Îmi voi unge prin tine cu untdelemnul sfințeniei pe cel de-al șaptelea uns. Acela este de la Mine; întru acela binevoiesc. Peste el voi coborî legile Mele pe care Mi le-ați stricat; cu el voi îndrepta iarăși vremurile pe care Mi le-ați schimbat; și cu el voi netezi cărările și voi îndrepta calea vieții, ca să vină spre Mine poporul Meu cel orbit de nelegiuiri. Ia aminte, că ți-l voi face cunoscut. Iată toiagul și crucea biruinței. Păstrează-le pentru ungerea acestui slujitor al Meu. Amin, amin, amin."[/SIZE]
[SIZE=2]este vorba despre Daniel caci despre parintele Irineu spune ca este arhiereul shi apostolul vestitor al lucrarii Sale shi Martorul Ashezarii shi Pecetluirii de la Dumnezeu a cetatzii Noului Ierusalim...[/SIZE] deci este eliminata orishice confuzie!
(am citit doar ultima postare, shi o sa-tzi raspund shi la celelalte anterioare)