Citat:
În prealabil postat de
alexandra28again
Cei ce sufera in aceasta viata,vor avea mare rasplata in cer.
[SIZE=3][COLOR=green]Cu ce-mi garantezi mie asa ceva? Cine ma poate convinge ca asa va fi? [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green]Se cunoaste ca-n loc de suflet, ai calti dupa raspunsul pe care l-ai dat. Ce te intereseaza pe tine ce caut eu aici, per forum? E proprietatea ta? Esti cu ordinea? [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green]Am pus o intrebare, atat... Dar, la intrebarea mea extrem de precisa, imi raspunzi aiuritor... Cine te crede? Eu - nu! Cred ca nici tu singur nu te crezi...[/COLOR][/SIZE]
poi shtii de ce se intampla astea? ca dumneata te uitzi la viatza asta, shi te amarashti pentru durerile shi moartea trupeasca, pe cand alexandra merge cu gandul la viatza ailalta... shi astfel reusheshte sa creada...
"tzine mintea la iad si nu deznadajdui" (adica la iezerul veshnic ce arde cu pucioasa caci acolo este rasplata celor... inca de la intemeierea lumii, sa vezi acolo judecata ca intri prin el shi nu mai ies decat sfintzii shi dreptzii, restul raman prinshi acolo in drumul spre CER, cum marturisise in vedenie sfantul Nifon)
deci alexandra n-a mintzit, dar noua ne este greu sa credem, shi doar ni se pare ca am credea, caci defapt credem nimic altceva decat necredintza, adica exact ca nu v-a fi shi nu este dreptate, caci daca am crede, ca Hristos shi Dumnezeu este DREPT shi MIlostiv, atunci pentru ce ne-am mai razvrati? deci iata ca in nedreptate credem cu mare fortza shi de aici multe dureri shi certuri...
"bobul lui se transforma in taciune iar el se crede grau nedreptatzit" (p.pr.A.Boca)